Egyedül egy arab országban biztosítanak alapjövedelmet, mert olyan gazdag az olaj miatt. Most végre eljöhet a kánaán Magyarországra is. Az egész országban nem kell majd dolgozni senkinek. Irány a szavazófülke: megszavazzuk!? Na persze, előtte szavazzuk meg a politikai hazugságért járó életfogytiglant is...

Forrás: sikoly.hu
Feltöltő: sikoly
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Véleményem szerint a jólétet nem maga a termék határozza meg,bár az is fontos lehet,hanem a szemlélet váltás.jót joban egyszerűen de nem egyszerűbben.Ha arra gondolok,hogy a szolgáltató sakkban tart uzsoráz,fenyeget,engem a fogyasztót akkor itt az idelye a szemléletváltásnak.Munkának nevezett ellenszolgáltatás nélkűl nem megy.A munkanélküliség,és a dologtalanság között szakadék van.Valahol élni és lakni,nem ugyanazt jelenti,közhelyszerűen.Össz társadalmi érték,és szemlélet váltás,érdeke,hogy jobbá tegyük környezetünk,és tanúljunk hibáinkból,hogy nem segélyalapokon nyugvó jövőt,hanem esély alapon ,lehetőséget biztosító közgondolkodást hozzunk létre.Akkor a napi politikát félre tehetjük,hiszen a vallás a szín már mindenkinek szíve joga,és meglehet,ha összemosolygunk, az egyfajta közeledés lehet a nyitottab közéletre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.