A magyarok egy része továbbra sem érti a bankrendszer lényegét, most éppen csoportot alapítottak annak érdekében, hogy még több bankot felrobbantsanak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
A helyzet az, hogy ha így jelentkeztek be páran, az megtévesztő, mert szabadságharcot eddig a FIDESZ vizionált. Ez a robbantás pedig érthetetlen. Bár lehet pár variáció. Kinek áll érdekében a zavar és pánik keltés ? Szélsőségeknek ? Mert politikát gyanítok. Minden esetre besuszterolható egy kemény bűncselekmény felhívásba. és ha nem lesz meg a tettes...(Vagy rákenik valamelyik rendszerváltó pártra.)
Aki eddig fegyveres harcot vizionált, az jobb ha egy ideig csendben marad !
bencemacska
Robbantások sűrűsödtek: 1994, 1998, 2002, ... A tettes ismeretlen. Vajon a megbízók is?!?!
tavaszi
csak eszement emberek lehetnek egytől -egyig akik ezt helyeslik. ...nem beszélve a szervezkedőkről. az aztán sehova nem vezet...és elöbb utóbb emberi életbe fog kerülni. remélem a rendőrség is figyeli a facebookot..és már listázza azoknak a számitógépeknek a tulajdonosát amelyik gépről ilyen álattságot elindit valaki. azért mindennek van határa . függetlenül most a devizahitelesek sorsán...ez nem megoldás. az anarchia még sehol a világon semmilyen eredményt nem hozott.
naugye
A devizahitelek törlesztőrészleteinek a megugrásáról nem a bankok tehetnek. Meg kell nézni mennyi volt 1CHF 2010 januárjában és mennyi most.
Nem a bankokat kellene robbantgatni.
Ha a tettes a héten nem lesz meg, akkor akinek van egy kis esze pontosan tudni fogja kik illetve ki a megbízó. Pontosan úgy mint az 1998-as választásokat megelőző robbantásoknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.