„Egy gennyedző seb a demokrácia testén az ő jelenléte” – nyilatkozta szombaton a házelnök Gyurcsány Ferencről. Vasárnap délután Gyurcsány – aki Kövér gimnáziumi iskolatársa volt – keményen visszaszólt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Egy komment: Kövér "úr"! Szép lassan eljön az az idő amikor önnek is felelnie kell azért amit ezzel az országgal tettek! Az alkotmányos rend hatalmi erővel (erőszakkal) való megváltoztatásáért, felelniük kell. Tudja a választói 52.7%.-os akarat, az csupán 5%.-al volt több annál, akik nem önöket akarták kormányon tudni. Ezt a 47.3%.-os népet önök semmibe vették! Önök a kórházak, iskolák, munkahelyek létesítése helyett, stadionokat építenek a saját hobbijukat kielégítve. Az ország lakossága meg nyomorban van. Amit önök művelnek, az megítélésem szerint kimeríti a hűtlen kezelés és a hatalommal való visszaélés bűntetteit! Én azon leszek minden erőmmel, hogy a kormányváltást követően önök, akik a megítélésem szerint ezeket a bűncselekményeket az ország ellen elkövették, börtönbe tudhassam. Nem fogok megijedni önöktől, mert ennél szegényebb és ennél megalázottabb már nem lehetek. Remélem az álmom beteljesül, és a 2014.-es év az önök számára a börtönt fogja jelenteni. Azzal, hogy ezt önnek leírtam, az alkotmányos kötelezettségemet tettem meg, mert ön, önök az 1949. XX. törvény 2.§.(3) bekezdését megsértették, és a jelenlegi ideiglenes alaptörvény "C" cikkét is megsértik.
coyote3
Hiába ezek a neokomcsik mindig alul tudják múlni önmagukat ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.