2006-ban az egész ország megdöbbent, amikor egy cikk felfedte, hogy milyen erők mozgatják a magyar politika szálait. Hatalmas gáztárolókat és óriási atomerőművet akarnak ide a nagyhatalmak, és mindent ez a terv befolyásol. Eltelt bő hét év. Ezalatt megépítették majd államosították a tárolókat. Orbán Viktor pedig napokon belül aláírja az új erőmű szerződését. A baloldalnak megüzenték: most nem juthat hatalomra. A tervet kell előbb végrehajtani.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
@GeoCravker: nem hiszem. Egyszerűen csak luzerek. Nincs köztük egy kipróbált jó képességű és 100 % -ig hiteles, egyéniség. Amit ez a 444 ír, az nem más mint a globalizáció elvetése és indokai. Az összeesküvés elméletek. De ha jobban belegondolunk, ha összetartás van a nagyhatalmak között talán jól is járhatunk. És azt azért nem hiszem, hogy Orbán is benne van. Nem olyan zseniális, és hatalma csak kis hazánkban van. Meg azt sem hiszem, hogy a korrupció, a csalás az ami mozgatja a világot. Mert a becsület az természetes, nem tűnik fel senkinek.
tavaszi
...szerintem mindég az egyszerűbb dolgok azok,ahol az igazság meghúzódik. nem vagyunk mi olyan fontosak a világnak,hogy azok de jure belepofázzanak ,ki nyerjen 2014-ben . de faktó az már egy más tészta,hogy nem gondolnám,hogy Putyin vezér elköszönési bulin fogadná a Miniszterelnök urat. Putyin nagyobb f@sz annál, hogy egy ilyen átlátszó szitán ne lásson át,hogy itt ő a 2014 utáni magyar kormányfőt fogja fogadni. azért már keleten is kiki süt a nap. (az pedig napnál világosabb hogy paksot fel kell ujjitani...ezt egy másik erőmű igazgatója elárulta de ez nyilt titok,)
tavaszi
még annyit paksról nem tud az ország lemondani...ha nem ujjitják fel ,nagy a kockázat,hogy ezen a kicsi területen egy mini katasztrófa is hatalmas pusztitást eredményezne...na akkor aztán mindenki szépen fehér lepedőben lassan kúszhatna a temető felé...azért lassan hogy ne keltsen pánikot...innentől a zöldek is jó ha pofa alapállásba lépnek...mert ez több mint politika.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.