Nagy Bandó András az LMP egyéni képviselőjelöltje lesz a 2014-es választáson – adta hírül a Lehet Más a Politika honlapján. A humorista, aki Hódmezővásárhely központú választókerületben száll harcba a mandátumért, azt írja, párton kívüli jelöltként méretteti meg magát és nem az LMP támogatásával indul, hanem „ellenkezőleg: a párt élvezheti a támogatásomat”.

Az LMP portálján közzétett írásában Nagy Bandó András úgy fogalmaz: a kétoldali támadások kereszttüzébe került, az ellenfelek által esélytelennek ítélt, újra kicsivé lett párt mellett áll ki, hogy fölhívja a választók figyelmét arra, amiben ő is évtizedek óta hisz, és ami a párt nevében is ott van: lehet más a politika.

Nagy Bandó András az LMP képviselőjelöltje lesz

Hangsúlyozza, humoristaként, íróként, publicistaként és magyar polgárként is a kisembereknek nevezett, nagy gondokkal megküzdő, kis keresetből élő, hajnaltól napestig dolgozó emberekért szólt és állt ki. „Most egy kis költségvetésből gazdálkodó, nagy, országos gondok miatt szót emelő, a parlamenti küszöb eléréséért küzdő párt mellé álltam, és álltam ki mellette” – teszi hozzá.

Az önmagát szabadelvű keresztényként, szociálisan érzékeny konzervatívként, bátor demokrataként, szenvedélyes zöldként, és szívből jövő nemzeti érzéssel megáldott magyarként jellemző Nagy Bandó András kiemeli: ilyen marad akkor is, ha megnyeri választási körzetét. Leszögezi: képviselőként nem válik „szavazógéppé”, nem voksol mindenáron a kormányzó koalíció ellen és minden esetben mérlegelni fog.

Hangsúlyozza, hogy párton kívüli jelöltként vállalja a megméretést, és arra biztat „más hiteles személyiségeket is”, hogy mutassák meg magukat, és segítsék a „kevés eséllyel is elveihez ragaszkodó pártot”. Hozzáteszi: a 2014-es választási kampányban nem az LMP támogatásával indul, „ellenkezőleg: a párt élvezheti a támogatásomat”. Kijelenti azt is, nem csak a sikeres kormányváltás győzelem, mert az optimizmus és a tisztesség hosszú távon kamatozik.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csalodtam benne. Az LMP azzal hogy nem csatlakozott a demokratikus ellenzekhez a fideszt tamogatja. Igy NagyBando is a fideszes maffiakormanyt tamogatja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
Ezek baromságok ,amit a hitgyüli talált ki ,és mert jól lelehet nyomni vele az ellenzéket nem vizsgálják meg a valóság tartalmát. Azt meg hogy megállapította a Magyar Birósság ,hogy a Jobbik ,nem antiszemita , nem nyilas ,nem rasszista párt , azt nagyon kevés ember akarja hallani , még kevesebb tudomásul venni! Pedig ez a tartalmú ítélet megszületett ,már vagy 2 éve !
picike
@dolfi57: érdemes hallgatnom igen nekem is hogy bölcs maradjak
bra048
@Tekla: És mind ennek a jóságnak a bizonyítására a fő jelkép Horthy Miklós őnagysága,akiről sokan tudják hogyan és miként híresült el és mi volt a szándéka:
"a hárommillió koldus"-országának létrehozása, amit sikerült is abszolválnia minden
megeröltetés nélkül...
Tekla
@bra048:
Most kilenc millióan vagyunk! Horthy Miklós kormányzó , igen csak példa kép lehetne ebben az országban ,ha a szocik nem járatták volna le önző érdekeikből. Ha a történelmünket nem hamisítanák meg, ha .., ha...
tavaszi
ez ám a nagy arc : nem az LMP támogatásával indul, hanem „ellenkezőleg: a párt élvezheti a támogatásomat”...ergo : kéretik már most elöre kinyalni...engem,hogy támogatlak benneteket, kedves LMP-sek. ha a pártba lenne csepp önérzet, páros lábbal ...egész orfüig. na de hogy lenne amikor schiffer azt nyilatkozza a pártról hogy 2011-2012-ben kupleráj volt a pártban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.