Egyre több önkéntes csatlakozott a Magyar Csapathoz, amióta „összeállt a Gyurcsány-koalíció”, közölte Kocsis Máté. A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója szombati sajtótájékoztatóján beszélt arról is, a Fidesz–KDNP felkészült az országgyűlési választásokra.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Most jön az, hogy nem is kell választás mert már nyert a FIDESZ. Hát, meg kell mondanom, nem remegett meg a lábam ezen "nagyszerű" (ál)hír hallatán. A gyomrom is csak a röhögéstől. Ezt már a választások után számoljuk meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@GeoCravker: Ez a Szakály nevű agyhibbant most járja a vidéket és arról pofázik, hogy lassan a zsidók robbantották ki a II. vh-t és a haláltáborok túlélő dzsemborik voltak, amúgy meg Horthy Mikulás egy nagyon aranyos emberke lett volna...
GeoCravker
@szablyafűrész: Elég szomorú. Alkalmasint az ellenzék reakciója is. A hiánya. Az egy szem DK-s reakciót leszámítva
szablyafűrész
@GeoCravker: Az ellenzék úgy viselkedik a bűnöző rezsimmel szemben, mint a szűzlány, amikor meglátja egy bika szerszámát ! Visszafogott !
Már régen az utcán kellene hőbörögni, egy nyugodt percet nem hagyni a maffiánai és szorongatni a mutyi-gengsztermaffia nyakát minden lehetséges módon és eszközzel - de nem. Szócsatákat vívnak, mint az oviban: "te vagy a hülye, nem igaz, mert te vagy - nem is vagyok hülye bebeeeeee" és majd ettől a játéktól özönlenek a szavazók !

Hát nem !

Hova lett a "munkásököl vasököl - odasújt ahova köll " ?
POBOTHNK
Ha Gyurcsány a főnök, akkor én rá szavazok!
GeoCravker
@szablyafűrész: Ez a szüzlányság igaz. Az ellenzék nem baloldali, hanem balfék
hetöndöe
@m.macskosz: Hány volt MSZMP tag van a felsorolt "fiatal, keresztény és főleg demokrata közt"?:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.