Az eddigi 15 mellé újabb 15 vasútvonalra terjeszti ki a kormány a regionális tarifát február közepén, amellyel a normál díjnál 25 százalékkal kevesebbért utazhat bárki a vonaton.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Meine Ehre heisst Treue: Hát, ezért a válaszért kár volt koptatnod a billentyűzetet! :(
Meine Ehre heisst Treue
@m.macskosz: Úgy gondolom, hogy ha jó az országot tönkretenni, kifosztani, akkor legyen jó bűnhődni is.
m.macskosz
@Meine Ehre heisst Treue: Úgy gondolod, hogy az a rokkant, aki ténylegesen rokkant lenyúlta a nemzeti vagyont? Vagy szerinted a volt ózdi olvasztár tehet az ipar leépítéséről?
Vagy azokról beszélsz, akik 45 és 56 után felépítették az országot, filléres gyári munkás ill.tsz-paraszti nyugdíjból vegetálnak?
Meine Ehre heisst Treue
@m.macskosz: Nem, dehogy. Az ország tönkretevői a jómadár politikusaink, nekik köszönhetjük a a 65 éven felüliek értelmetlen kedvezményét (legyünk témánál is kissé) és a mai sorsunkat.
Velük van nekem bajom, nem "a valóban segélyre szorulók , az öregek, a betegek --a rendszerváltás tényleges kárvallottjai --" - val.
m.macskosz
@Meine Ehre heisst Treue: Na, akkor ezek szerint félreértettelek. Így már egyetértünk. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.