A "Gyurcsány-koalíció" haszonélvezői soha nem a magyar családok voltak, a szocialisták kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget és folyamatosan növelték a magyarok terheit - reagált a Fidesz az MSZP alelnökének vasárnapi kijelentésére. Gúr Nándor szerint az emberek "messze többsége" elszenvedője és nem haszonélvezője a mostani kormányzásnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Azért az is érdekes, hogy a "Gyurcsány koalíció" nem talált ki 50 féle szopatást, amelyeket nem a zemberek fizettek meg, továbbá 10 vidékiből 7 jobban élt Gyurcsány idején, mint most, a jobban teljesítő, parasztvakító mutyisztánban !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@F_Viktor: Neked is lehet mázlid nyalisztánban...
bretagne
Tudjuk. Semmi nem úgy volt, a Fidesz mindent másképpen gondol, az sem baj, ha nem igaz.
szaboria1
Nagy a probléma a fideszben ha most Ők kezdenek nagyon csúnyán hazudni. A nyugdíjakkal kapcsolatban. Nem hülyék a nyugdíjasok, hogy ne tudják ebben ki hazudik.
Hellcat
A "Orbán-koalíció" haszonélvezői soha nem a magyar családok voltak, a fideszesek kormányzásuk alatt megduplázták a munkanélküliséget és folyamatosan növelték a magyarok terheit. ...Na így már jobban hasonlít a valóságra.
F_Viktor
@szaboria1: Kezdenek hazudozni??? 12 éve, 2002 óta azt teszik!
F_Viktor
@Hellcat: Kihagytad, hogy a szegények számát is megduplázták, 2 millió vs. 4 millió!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.