Magyarországon az átlagkereset körülbelül 150 ezer forint. A főváros felfelé húzza a középértéket ami azt jelenti, hogy vidéken jóval kevesebb pénzből kell megélni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Vidéken meg van ami jóval drágább, mert nincs sok választás a boltok között.
m.macskosz
A budapesti átlagot felhúzza a II., a XI.és a XII.kerület egy része,

az országos átlagot meg Felcsút.
szaboria1
Vidéken meg van ami jóval drágább, mert nincs sok választás a boltok között.
dr. prédikátor
Ha valaki nagyon irigyli a vidéki élete költözzön vidékre és próbálja meg!Úgy gondolják az okosok hogy itt minden ingyen van??itt nem kell dolgozni,? rezsit fizetni, enni???
nehogymá
még egy kis finomság a vidéki élet bájából. ha véletlenül lebetegedék,orvos 6 km,8 12 ig.hétfö péntek rendelési idövel.ha nem akarok pénzt költeni és aktuálisan nem köpök vért akkor bicikli.ellenkezö esetben negyed 8 kor busz ,vissza 9.45 kor.ha nincs nála olyan gyügyszer ami kéne,lehet vénynélüli is(nincs gyógyszertár)akkor 2 eset lehetséges.1.a 9.45 busszal hazaveszem az irányt,és egy másik járattal vagy 2o a vagy a 12 km re levö helyre buszozok.onnan valamikor haza is érek kb jó esetben 3 órán belül,nem ismerem pontosan a járatokat mostanság ritkitották.2 es verzió maradok a faluban,elmegyek a szomszéd faluba busszal. az egyik jobbra 6 a másik balra 8 km.az egyikbe 1o kor megy busz,vissza félnégykor. a másikba délben megy,vissza fél5 kor.na,azért is megkérdezem.mért nem lehet egyszerübbb gyógyszereket is csak gyógyszertárben kapni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.