A felesége bemocskolásának tartja azt a soroksáron meggyilkolt nő férje, hogy feleségével bérgyilkos végezhetett. Kardos Lajossal a Bors közölt interjút.

"Meggyőződésem, hogy a bérgyilkosság indítéka Kriszti esetében csak szerelemféltés vagy anyagi ok lehetne. Biztos vagyok abban, hogy egyik sem igaz a feleségemre" – mondta a férfi a lapnak.

"Nem volt előttem titka. Kizárt, hogy hosszas előkészületek után valamilyen, az ő személyéhez, múltjához köthető okból végeztek volna ilyen brutálisan vele. Ha valaki ezt állítja, akkor Krisztit vagy akár engem, mint egy olyan embert, akire ezek után felbujtóként gondolhatnak, bemocskolnak."

A férfi azt is nehezményezi, hogy noha vállalta például a hazugságvizsgálatot is, a mai napig nem tudja, hogy milyen fázisban van a nyomozás.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...hm egyre nagyobb a gyanúm, hogy az ilyen gyilkosságok, a külföldi felderítő gépek Budapest fölött és hasonlóknak valahol közös a nevezőjük.
Manhattan
Az esetek 90%-ában a házastárs a hunyó...
Vizual
Nem tudom, mert ugye nem először ment futni, és mivel este futott igy be lehetett határolni, hogy tól-ig mennyi időt van távol. és ha a férj egy kicsit is féltékeny típus - "gyakori" veszekedések, mely kiválthatják a féltékenységet - jogosan és érthetően lehet, hogy hiányzott neki az asszony. Lehet az egy fél óra is. Pusztán a rendőrség szokatlanul hamar megkezdett intézkedésének nem látni az okát. Igazibúl.
De Kond, a repülőkön jót nevettem, köszi. Csíkok is voltak ? :)
Vizual
Ja ! Konddal ellentétben a rendőrség még mindig nem tud semmit. :)
radios45
mit csámcsogtok itt itt, a rendőrség sötétben tapogatódzik, míg perverz gyilkos várja a következő áldozat, célkeresztbe kerülését.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.