A rövid láncon nevelt szakíró megmondja: Orbán megérdemli, amit lopott, Simicska meg főleg, hiszen magyar.

Fricz Tamás a legkevésbé sem egyedülálló jelenség; gondoljunk csak arra, hogy a legtöbbször Csizmadia Lászlóval, az álcivil fővezérrel mutatkozik együtt. Ettől függetlenül a rövid láncon tartott politológus néha leszállítja a napi röhejt. Különösen ha gazdái gonoszságból, felelőtlen szórakozásból azzal bízzák meg, hogy álljon ki magáért a korrupcióért.

Az MSZP ugyanis kevés életjelet mutatott ebben a ciklusban, de odáig azért szerencsésen eljutottak, hogy óriásplakátra nyomták Simicska Lajost Orbán Viktor társaságában, ha el is felejtették lerajzolni, mit vittek haza ezek a figurák mostanáig. Erre a plakátra kellett válaszolnia szegény Fricznek, és meg is tette. Frenetikus eredménnyel! A lényeg az, hogy aki rákérdez Orbán és Simicska gyarapodására, az irigy, kádárista proli, aki sajnálja a nála jobbaktól a becsületesen gyűjtött vagyonkájukat. Az MSZP pedig szégyellje magát a negatív kampányért. Üzeni ezt ő. Fricz Tamás. Onnan. A CÖF mélységeiből, ahol konkrétan a maguknak kiutalt milliárdokból csinálnak negatív kampányt. Simicska plakáthelyein.

Tóta W. Árpád jegyzete Fricz Tamás írásáról >>>

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Mindig vicces, amikor egy fideszes háborodik fel a negatív kampányon, az alantas ösztönökre való rájátszáson, a gazdagok ellen való uszításon...

Az ellenzék meg végre rájött, hogy nem kell semmi mást csinálni, csak ugyanazt amit a Fidesz, és akkor nagyjából pariban is vannak. Ha disznóólba készülünk, nem báli cipőt húzunk, hanem olyat, amilyet a disznók is: szarost.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Ez az pasi most született hülye ,vagy jól meg fizetett hülye?
szaboria1
Ez nem irigylés, hogy a lenyúlt Mahírral indult el a gazdagsága. Aki emlékszik akkor még Ők voltak az egyedüli reklámozók nagy hasznot húztak belőle.
a Pepita
Szegény nyomorult segg-nyaló...Milyen aggodalmakat kell kiállnia minden kurzus-váltáskor...Jól nyaltam, szükség van még rám? Vagy jönnek az új, friss nyelvek akik jobban nyalnak nálam? Nehéz élet, nehéz sors...
mariaberta
és én nem kapok semmit? Én is magyar vagyok
nyanya001
Van e még segg amit a Fricz nem célzott meg ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.