A paksi bővítéssel és az ügyben tapasztalható kormányzati pálfordulással a napokban temérdek médium foglalkozott. Ha nem csupán személyek, de ügyek is kaphatnának Pinokkió-díjat, a paksi atomügy nálunk biztosan megkapná az elismerő címet. Mivel azonban ilyet nem tehetünk, mostani hantablogunkkal kívánunk emlékoszlopot állítani minden idők legdrágább magyar projektjének, a teljes GDP 10 százalékát meghaladó paksi bővítésnek. Az ügy körüli anomáliák azért is fontosak, mert a mostani döntések az elkövetkező 80 évre állítanak minket kényszerpályára, határozzák meg sorsunkat. Mégis, - vagy pont ezért - sosem látott hazugságcunamit indított útjára a kormány.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Végig olvasva a cikket, csak örülni tudok. Örülni, mert nem hazudtolták meg magukat. Folyamatosan hazudnak. Hozzájuk képest az MSZP, illetve Gyurcsány, mikor bevallotta, hogy hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal, a becsület lovagjainak tűntek.
dömdödöm
Már kitalálták azt is hogy az atomenergia az tképpen zöld mert nem bocsájt ki szédioxidot ,
Az elvégzett stressz teszten meg paks átment , azt nem tudom hogyan tudtak szimulálni egy 8 és feles földrengést valójában halvány narancssárga fogalmuk sincsen mi történne ott ha egy ilyen véletlenül bekövetkezik .:-(
kkalman
@dömdödöm: Európában és a világ számos országában bezárják az atomerőműveket. Helyettük a zöld energiát, víz, szél, nap helyezik előtérbe. Nálunk ezek nem működnek, mert a mindenféle agyhalott zöld tiltakozik minden ellen, ami megbolygatja a természet világát. Azt nem értem, a sokkal környezetszennyezőbb atom ellen miért nem tiltakoznak.
Az meg már egy másik kérdés, hogy a fosszilis energiával működő erőműveket is meg lehet építeni, hogy ne legyen környezetszennyező,és a mindenféle káros anyag kibocsátás, ha nem is éri el a nullát, de közelítse azt. Az atom is környezetszennyező, még akkor is, ha zéró a széndioxid kibocsátás.
F_Viktor
@dömdödöm: Ha bekövetkezne egy nukleáris katasztrófa, akkor a Kárpát-medence időjárási adottságánál fogva, minden magyar menne a levesbe :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.