Nem válogat a baloldal az eszközökben, hogy újra hatalomra jusson, ezért a kormánypártoknak mindenre fel kell készülniük - írta a párt tagjainak küldött, a Magyar Nemzet birtokába került levelében Kubatov...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Én felkészülök egyetlen egy Fideszes aktivistát meglátok a kapum közelébe a komondoromat ami nem vak ráuszítom és az emberfaragó szekercémet már elő készítettem.
tavaszi
szerintem ami a magyar nemzetben jelenik meg az nem kiszivárogtatott eleve. de hatásvadásznak is gyenge..és tényleg csak nevetni lehet ezen...mert ha legalább az amerikai népszavaát emlitette volna a hatásvadász cim szerkesztő...még az is necces volna.nade , hiába az "összefosás" maga sem tudja ..hol keressen fogást...látja szépen nyugiban telnek a napok...szerintem egyre többen már lemondtak hogy valah baloldali programról lehessen olvasni...majd 2018-ban esettleg.(kiszivárogtattam)
tavaszi
@magyarbakancs: csak nyugalom...téged fidesz aktivista nem fog megkeresni...(most nem mondom el hogy miért)...szekercét is elteheted. ...szerintem nincs neked kedved börtönbe csücsülni. elég ha elsétálsz...még tollat is kapsz...lapon látod : Ferenctestvér...és beikszeled. ennyi...apszolajte nem bonyolult. ha rokkant vagy még segitenek is . ha vak vagy még breih írással is szvazhatsz...most mond ..micsoda napod lesz???
magyarbakancs
@tavaszi: Igazad van nem szeretnék börtönbe kerülni.
Sajnos naponta találkozom Fidesz áldásosa tevékenységével.
Ami igen bosszant.
És hozzá teszem soha nem bírtam a burájukat.
szablyafűrész
- " állandó éberségben kell tartani a birkákat " - gondolta Müller
- " Ébren akar tartani bennünket " - gondolta a birka !
- " ezek a marhák egymás froclizzák " - gondolta a választó !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.