Az évezred legnagyobb szabású pere kezdődhet meg a Hágai Nemzetközi Bíróságon, melynek tétje sok ezer milliárd euró. Magyarország ugyanis háborús jóvátételt követel Törökországtól a Magyar Királyság területén 1541 és 1686 között történt sajnálatos események miatt.

Forrás: kozpontiujsag.hu
Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Akkor az osztrákoktól mennyit követelnek majd ? Azok még tovább itt voltak pussz leromboltak egy csomó várat. A gatyájukat le kell perelni a mocsadék sógorokról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Kiváncsi lennék a számításra! Tán csak nem Kuszaszem osztott, szorzott unortodoxikusan?:-)))
bundi
gondolom aki ezt előkészítette... az azért nem szégyenlősködött, amikor a tiszteletdíját kérte...
kopeba
Akkor az osztrákoktól mennyit követelnek majd ? Azok még tovább itt voltak pussz leromboltak egy csomó várat. A gatyájukat le kell perelni a mocsadék sógorokról.
Orsós Rodrigó
@bundi: "hol a határ? meddig lehet visszamenni az időben?"
Le lett már írva, hogy a történelem annak az ismérlődése, hogy egyik nép leigázza a másikat. Csak a szereplők változnak az idők folyamán. Senkinek eszébe nem jutott volna egy ilyen kértérítési ügy, ha nem fizetnénk kárpótlást a zsidóknak ma is.
Annyiból igazuk van, hogy a holokauszt egyedülálló a népirtások sorában. Viszont azért egyedülálló, hogy ezért jár kárpótlás, míg más népirtások áldozatainak nem.
joopapa
Lám lám itt egy újabb hír amitől némely emberek ingert éreznek egy jó kis zsidózásra. Ez az ország az maradt ami volt egy többségében antiszemita nyíltan rasszista ország!! www.atv.hu/videok/video-20140117-gyorgy-peter Ez a nyilván kamu hír, mert ha ezt meg lehetne csinálni német ország már csődbe lenne. Mert ki kéne fizetni azt az irdatlan nagy kárt amit csinált hitler és náci bandája.
Desischado
Nem igaz, ekkora hülyeséget! Nem emberi, hogy beperelnek egy országot azért, ami majd 500 évvel ezelőtt történt! Ennyi erővel a németeket és az oroszokat is be lehetne perelni, - ja az oroszok mostanság cimbik, bocsesz! - vagy ami még jobb, egyenesen Szulejmán szultánt kell beperelni! Hiszen a török betörést neki köszönhetjük! Az hogy halott, nem akadály! Majd kitalálnak erre is valamit, azok az elmeroggyantak, akik ezt kitalálták! És hogy ha már lúd, akkor legyen kövér alapon, a nagyvezírt, Pargari Ibrahimot se hagyjuk ki a jóból, beperelni őt is, a nemjóját! Értékes tanácsokkal segítette a szultán hadjáratait, ő volt a második legfőbb ember a szultán után, és ez már önmagában is elég ahhoz, hogy perbe fogjuk! Istenem, nem röhögnek még rajtunk elegen?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.