Meglepő módon nem annyira a választás megnyerése, hanem a valószínűsíthető győzelem utáni szereposztás foglalkoztatja a Fidesz holdudvarát. A Hetek forrásai az e témában született cikkek mögött helyezkedést és Orbán Viktornak szánt üzengetést sejtenek, ami néha egyet jelent a kompromittálással. A Fidesz egyébként úgynevezett hideg kampányra készül, mert az a célja, hogy ne alakuljon ki választási hisztéria, az ellenzék ne legyen képes trend­fordulóra. Áder János államfő bejelentése a voksolás időpontjáról is ennek kedvez, hisz április első hétvégéjéig már alig van két és fél hónap. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csalassal tuti az ovek. A hazudozas es a csalas a fidess velejaroja. Lathattuk mit muveltek Bajan. Most ez fogjak tenni orszagosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.