Kormányfőjelölt lett Mesterházy Attila: Az MSZP rendkívüli kongresszusa titkos szavazáson 99,7 százalékos többséggel az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjévé választotta Mesterházy Attila pártelnököt, és egyhangúlag jóváhagyta az összefogásról szóló, korábban meghirdetett szövetségkötést – közölte a szocialista párt szombaton az MTI-vel.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: Turbó Pasi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Turbó Pasi: Aki az utóbbi időben folyamatosan összefossa magát, az a zseniális főnököd, a csúti Belizár, akit tán Grazban tömnek széntablettával, hogy ne kelljen állandóan futnia!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@SpamKontroll: www.origo.hu/itthon/20020103korabbi.html
Fidesz kisebb volt aztán szépen lassan parazitaként lelakták őket.
Pisti271
@Január: január 25., 12:05
A Mandiner oldalon helyes a név.
Az itteni hibáról a cikk beküldője, Túró Rudi tehet. :)
Bocs, Turbó aki Pasi.
Pisti271
Akkor elérkezett az idő, hogy minden nap kihívja Orbánt egy TV vitára.
SpamKontroll
@Hellcat: Jó, de akkor sem abba a pártba csatlakozott vissza, amiből korábban kivált... Ez még mindig különbség... Jó, okés, elismerem, hogy nekem Orbán annyiban még mindig szimpatikus, ő ott volt a 80-as évek második felében is, amikor még bezárás is járhatott a más politikai véleményekért... Én akkor még általános iskolás voltam, ezért csak a nagy eseményekre emlékezem... Állítólag annak idején is az akkori szoci vzetés dobott neki egy koncot, hogy pofázhat.. Én azért azt gondolom, hogy az elejétől fogva ott volt... Nem jött, ment, vagy kicsatlakozott és aztán becsatlakozott mint Gyurcsány, meg Bajnai... pl. vagy most mit keres itt Bokros Lajos? Hol volt az elmúlt 10 évben? pl. pl. még mondhatnék sokat..
Hellcat
@SpamKontroll: Igen elejétől fogva itt van SAJNOS!...kapott koncot, a Soros pénzén Angliában tanult azóta meg a politikából él a haverjaival egyetemben...rendes munkát soha nem végzett. A rendszerre és az emberre aki kitaníttatta most meg már köpköd jó nagyokat...végig itt volt nem jött ment...igen...megalakultak liberális pártként, kivonulgattak a parlamentből trianoni megemlékezésen meg ilyesmi...aztán látták hogy ebben nincs nagy jövő ezért hamar váltottak. Leélték a FKGP-t meg a KDNP-t. Érdemi eredményük nincs csak a kiváló mocskolódó propaganda. Én nem tartom jónak hogy végig itt van...végig az élen...a leválthatatlan diktátor. Medgyesi gyuresz stb azért jöttek mentek mert elbaszták és volt bennük annyi gerinc hogy lemondanak. Ilyen a fideszben nincs. Mindig mindent másra fognak nehogy az legyen hogy elbaszták és esetleg le kéne mondaniuk. A végsőkig mosdatják a szarból a haverokat is, az se baj ha közben tönkre megy egy-két város. Bármit csak ne kelljen beismerni, hogy elbasztak valamit. Ennek ellenére a hazug szardobáló propaganda mögül sajnos kibukkannak a tények is. Államadósság a csúcson, 310 felett az EUR...annyi adósságot csináltak 4 év alatt majdnem mint a szocik 8 alatt. Hála istennek a modern világban élünk, minden szépen archiválva van itt az interneten úgyhogy az önnön arconköpködésüket is be lehet bizonyítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.