Néhány napra lesz még szükség a megállapodáshoz a baloldali egyeztetésen, írta vasárnap a honalpján Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke szerint az az együttműködési modell jön létre, amelyet a szocialisták már 2012-ben is javasoltak, de Mesterházy szerint most legalább mindenki értékelni tudja a teljes összefogás fontosságát. Mesterházy szerint a baloldal fog nevetni a választások után.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@modera: Figyelembe kell venni, hogy Mesterházy a legnagyobb ellenzéki párt elnöke, aki nem örökölte a széket, hanem megválasztották. Azóta sokat tett a pártért, megújította, s közben a tisztogatás során tett olyan dolgokat is ami sok balos érzelmű embernek nem tetszett.
Nekem sem tetszett amit Gyurcsánnyal csinált, nem jól kommunikált, nem az elhatárolódást kellett volna kihangsúlyozni, hanem a két párt közös gondolatait.
Mesterházy rossz tanácsot kapott, nem gondolt arra, hogy Gyurcsány esetében az idő sok dolgot megszépített az elmúlt 5 év alatt, főleg Orbán ámokfutását látva, tapasztalva.
Tehát, mint legerősebb ellenzéki párt, jogosnak tartom a miniszterelnöki jelölését.
Felelőssége lesz a szakértőkből álló kormány megalakítása, valamint pártja támogatásával az ideológiai irányzat útjának kijelölése. Erre alkalmasnak tartom. ő nem úgy irányít, mint Orbán, nem egy személyben fog kormányozni.

Ezért nem tartom hataloméhesnek, mert az alapján minden politikus aki választáson indul, az hatalomra éhes. Az én szememben Orbán, Rogán, Lézer és a hasonlók éhesek a hatalomra, akiknek most az élete múlik a választáson.
modera
@F_Viktor: Gyurcsányban ugyan mi volt a szép? Talán a mosolya? Mesterházy meg egy arrogáns bunkó, akinek csak a hatalom számít. Akkorát fognak bukni, hogy öröm lesz nézni.
Desischado
Hajrá Összefogás, hajrá Mesterházy Attila!!!
modera
Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!!!
kamazuka
Legyek sportszerű?
Majd a stadionban!
Azon kívűl is van élet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.