Az MSZP-székház sajtótermében rendkívüli sajtótájékoztató volt ma délután. Bajnai Gordon az Együtt-PM Szövetség vezetője és Mesterházy Attila az MSZP elnöke jelentette be, hogy megegyeztek abban, hogy ki legyen az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje. A Magyar Szocialista Párt (az ellenzék legnagyobb ereje) tehet javaslatot a miniszterelnök személyére, ezt a jelöltet az Együtt-PM elfogadja. Az MSZP miniszterelnök jelöltje Mesterházy Attila az MSZP elnöke. A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy nagyon gyorsan, felveszik a kapcsolatot Gyurcsány Ferenccel, akiről úgy tudni, jelenleg külföldön tartózkodik. Amint hazaér, haladéktalanul szeretnék folytatni következő lépésként az ellenzéki tárgyalássorozatot. Fotó: Juhász Melinda

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Ez egy veszteséget hozó döntés volt.
Az hogy az emberek lusták kilépni egy pártból - ahogy bankot sem váltanak könnyen - az egy dolog. Ettől Mesterházy nem lesz alkalmas miniszterelnök. Én részemről nem fogok rá szavazni. ÉS ha senki nem lesz a szavazólapon aki egy kicsit is alkalmas, akkor üres lapot dobok be. Sok lehetőséget nem adnak
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aborisz
@Horizont: És okosabb mint sok baloldali ! hahaha
JAJMÁR
@Szvetlana: 19:56 Igen, akár a Gyurcsány is lehetne, de azért az nem valószínű! Nem lepődtem meg a Mesterházyn, mert az MSZP -nek van a legtöbb támogatója, ezért ez a párt ajánl min.elnököt. Azt mondom, hogy nem a ME. személye a döntő, hanem a mögötte lévő erők számítanak. (Aztán ki tudja?)
Éppen most láttam a Vágó Gábort az ATV-n, őt sajnálom. Ilyen emberekre lenne szükség a politikai közéletben.
vidi500
@bencemacska: "Nem csak a gazdaságra kell gondolni, hanem a demokratikus rendszer szétverésére, a bebetonozott pozíciókra!!!"
És kinek fáj ez?? A "kisembernek" biztosan nem!
Számára eddig sem volt demokrácia, és most sincs!
Ide kapcsolódik a Rubicon történelmi magazinból egy frappáns mondat.
Kádár "iránt megnyilvánuló mai nosztalgia nyilvánvalóan azzal magyarázható, hogy a relatív anyagi jólét, a szociális biztonság és a társadalmi felemelkedés lehetősége az emberek többsége számára fontosabb a politikai demokráciánál, és a szellemi sokszínűségnél."
Dr.Doktorovics trinitron dr.
M.A. nagyon langyos,szürke,jellegtelen.Nem tud hatni az emberekre. BUKTA a baloldalnak!!! (sajnos)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.