Az MSZP térdre ereszkedett Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök előtt – így kommentálta a Fidelitas, a Fidesz ifjúsági társszervezete a szocialista párt szombati kongresszusát.

Az MSZP rendkívüli kongresszusa titkos szavazáson 99,7 százalékos többséggel az ellenzéki összefogás miniszterelnök-jelöltjévé választotta Mesterházy Attila pártelnököt, és egyhangúlag jóváhagyta az összefogásról szóló, korábban meghirdetett szövetségkötést.

A Fidelitas szerint a szocialisták kongresszusi küldöttjei "nagy egyetértésben döntöttek" arról, hogy nem védik meg az országot Gyurcsány Ferenctől.

"Ma már mindenki számára egyértelmű, hogy az őszödi hazugsággyárost a baloldal se kiköpni, se lenyelni nem tudja" – fogalmazott a Fidesz ifjúsági társszervezete az MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyben azt írták, hogy a szocialisták kongresszusán "lepecsételt" listán ott sorakoznak "az ország tönkretételének szakavatott mesterei", Mesterházy Attila erejéből csak arra futotta, hogy "egy tollseprűvel leporolja a baloldali Panteon poros alakjait".

A Fidelitas szórakoztatónak, egyben elkeserítőnek tartja, hogy "az évekkel ezelőtt lebőgött arcok vezényszóra tapsikolnak az eszelős szemkilövetőnek, akit egy-két hónapja legszívesebben ketrecbe zártak volna".

Úgy fogalmaztak, Gyurcsány Ferencnek a konyhában lenne a helye, nem a politikában, ettől függetlenül mostantól mégis ő a baloldal vezére. Hozzátették, hogy a magyar baloldal ennél többet érdemel, de az ország mindenképp.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szelbatyo
A fidesz és a fidelitas pedig már kb. 20 éve térdre ereszkedett a csutitörp MÖGÖTT... Annak meg már biztosan belefájdult a dereka, mert kiegyenesedni már alig tud, és elöl is szerzett valami duzzanatot, úgy deréktájon... A kis - ISMÉTLEM: A KIS !!! - "sportember"...
taglo
Kis pöcsök !!! (a gazdi utasított benneteket ,hogy ezt kell mondani )
mariaberta
És mi a helyzet a Fidelitas térdre ereszkedése Orbán előtt?
Dr. Felipe
FidelittaSS köcsögök, ne a baloldallal foglalkozzatok hanem bolseviktorral aki 30 évre eladósította az országot az oroszoknak.
szablyafűrész
Felriadt ez a gyülekezet ? Kell egy kis közpénz dőzsölésre ?

A neve alapján nem valami vegyszer, olyan, mint a gramoxon ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.