Németh Szilárd a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta, a frakcióülésen azt javasolta, vizsgálják meg, hogy meg tudják-e emelni a 150 ezer forintos havi ingyenes kézpénzfelvételi határt, illetve hogy havonta ne kétszer, hanem négyszer lehessen ingyenesen pénzt felvenni. Hozzátette: kötelezni kellene a bankokat arra, hogy minden egyes automatából legalább százezer forintot fel lehessen venni, mert "ma van olyan automata, amely nem ad százezer forintot az embernek".

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Nem mintha a bankokat akarnam vedeni, de havi 4x150 ezer az mar 600 ezer Ft.
Kivancsi lennek melyik kisnyugdijas, vagy munkanelkuli vesz fel havonta ennyi penzt?
Egyertelmu hogy mutyi part ezzel az intezkedesevel is csak a felso tizezernek akar kedvezni, amit aztan a bankok majd az embereken fognak behajtani.
Ez a rezsicsokentes is epp olyan atveres mint az osszes eddigi, csak a gazdagok jarnak jol vele, akik peldaul arammal futik az uszomedencejuk vizet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Nem ragozni kéne, hanem biztosítani, hogy mindenki a járandóságát kapja meg maradék nélkül.
...a többi csak blöff.
verőce21
Régen az OTP-nél pl. havonta négyszer volt ingyenes a készpénzfelvétel saját pénzkiadó automatáikból.
Érthetetlen, miért kell azért most "harcolni", hogy havi kétszer(!) lehessen ingyenesen pénzt kivenni. (igaz, bármelyik automatából, de erre - mármint a bármelyikre -, semmi szükség !
szablyafűrész
A gengszterkormány úgy szorongatja a bankokat, hogy közben olajozza a kiskapuk forgópántjait !
hattorihanna
Jézus könnyezik tőlük!!! Azt nem tudom mit a bánatos lóf...t szedjenek már ki az emberek még 150 ezren felül,akinek ennél több a havi kiszednivalója akad,azt nem hiszem hogy nagyon izgatná a rezsicsökkentésük...
Yoda69
@hattorihanna: Pont errol beszelek. Ismet csak egy latszatintezkedes, ami a gazdagoknak kedvez, ok meg leszarjak.
Yoda69
@verőce21: Azert kell, mert az orban-kurmany ezzle is azt akarja kimutatni hogy az emberek oldalan all a karvaly bankokkal szemben. Valasztasi fogas, amit a gyengeelmejuek szepen beszopnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.