Durva kirohanást intézett a Fidesz frakcióvezetője ellen az Amerikai Népszava főszerkesztője. A Fideszt szélsőjobboldali uszítónak, Rogán Antalt holokauszttagadónak nevezi keddi cikkében Bartus László az Amerikai Népszava online kiadásában. A főszerkesztő a Szabadság térre tervezett szobor kapcsán idézi Rogánt, aki Randolph Braham döntésére reagált, miután a világhírű holokausztkutató bejelentette, hogy az emlékmű elleni tiltakozásul visszaküldi a magyar állami kitüntetését.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: joopapa
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
Bartus! teljesen egyettèrtek veled, de nem csak a Rogàn pofàjàt, hanem màsokèt is szètkène verni, de ugy hogy sohatobbett nemtudnànak megszolalni.
pacsni
@varirmag: aqz a fontos, hogy àprilisba nehogy rosszul dontsenek a szavazòk, ès mennyen mindenki szavazni.
varirmag
@pacsni: Így igaz fontos hogy elmenjenek szavazni az emberek és jól döntsenek !
De ne amerikából pofázzon bele egy szarkeverő a dolgainkba.
coni
Találó metaforák. Magyar Holokauszt Év á lá Fidesz. És mi lenne itt ha nem lenne éppen emlékév???
pacsni
@varirmag: sajnos nemcsak amerikàbòl pofàzznak a dolgainkba, hanem ruszkibòl is, de akkor szerintem jobb az amrikai vèlemèny, mint a ruszkiè.
tavaszi
bartus-bartus...rossz helyen vagy... kis pöcsfejke lettél..és szánalmas ...mikor voltál otthona, a siratófalnál?...neked ehhez az országunkhoz semmi-de semmi közöd nincsen...hasonszőrű szarházikkal menjetek le floridába...kiirtátok magatokat...és azt hiszem már nem is mertek hazajönni...ezt én sem ajánlom...tisztul a levegő miota hasonszőrüek eltakarodtak itthonról...még jó hogy horgyulabátyátok szétrugta a keritést...anno.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.