Az ellenzéki erőtérben látható változások ellenére továbbra is stabil a kormánypártok fölénye a Századvég legfrissebb kutatása szerint, az ellenzéki összefogás legnagyobb nyertese az LMP. A párt támogatottsága január végére átlépte a parlamenti bejutási küszöböt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@silber13: Ez tipikusan olyan, kellemetlen érzéseket okozó betűkombináció, mint a KGB, a NAV vagy a TBC :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
@szablyafűrész: Mert ki tudja mit hoz a választás- hátha mégsem a fidesz győz - jobb a biztonság - no meg a kubatov listás sem szeretné ha állandóan zaklatnák hogy miért nem akar a fideszre szavazni megint
Nil
@tavaszi: kívánom hogy essen le végre a szemedről a hályog - persze ehhez nem ártana egy kis történelmi ismeret- persze nem abból a fajtából amit meghamisítottak, ami alapján Horthy egy szent ember- Hitlerrel együtt. JA és persze Jézus is magyar volt.
lajospapa
Megkutattam a magam (köz)véleményét. Ez jött ki: FIDESZ-KDNP 38%
Összefogás 46
LMP 5
Jobbik 11
Fentiek alapján Fidesz fog végül kormányt alakítani nyilt koalícióban a Jobbikkal, az LMP- alamuszi András támogatásával. Nem hiszem hogy a baloldalnak sikerülne győzni, de biztonságból addig mindenki menjen át ahányszor csak tud a hidakon, mert le lesznek zárva! Mert a "haza nem lehet ellenzékben" !
szjupermen
Nem értem. Ha ennyire megbukott a baloldali összefogás, akkor miért szarták tele a gatyájukat a jobboldalon?
Dr. Felipe
@szjupermen: Hát ja, ha a bukott baloldal totálisan megbukott akkor a cöfnek miért kellett százmilliókért teleszemetelni a zországot. Érthetetlen. Na meg hallani hogy a postaládáinkat is teleszemetelik újabb százmilliókból.
Desischado
Mikor a fityisz pénzeli őket súlyos közpénzekből, és az emberek közül sokan nem vallják meg, kire is szavaznak valójában, természetes, hogy a fidesz, na meg a jobbik áll a legjobban. Majd áprilisban meglátjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.