Az ellenzéki erőtérben látható változások ellenére továbbra is stabil a kormánypártok fölénye a Századvég legfrissebb kutatása szerint, az ellenzéki összefogás legnagyobb nyertese az LMP. A párt támogatottsága január végére átlépte a parlamenti bejutási küszöböt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@silber13: Ez tipikusan olyan, kellemetlen érzéseket okozó betűkombináció, mint a KGB, a NAV vagy a TBC :-)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Don Quijote
Haha, századvég meg kutatás, a mai legjobb vicc...menten beszarkázok!!
silber13
Megláttam az MNO betúket, és azonnal tovább léptem. Ez a három betű számomrta egyfajta minősítést jelent. És egyáltalán nem pozitívat!
Dr. Felipe
Hú ez aztán annyira friss hogy csak a fideSS pártházban tudtak közvéleményt kutatni. Nem baj ez hadd gondolják úgy a fideSS idióták hogy lefutott a meccs.
A Tündik bündije
@silber13: Ez tipikusan olyan, kellemetlen érzéseket okozó betűkombináció, mint a KGB, a NAV vagy a TBC :-)))
tavaszi
...@Dr. Felipe: én mint fideszes , idióta szavazó közlöm elöre hogy rövidesen érkezik a Medián, a Sonda ipsos ...és még jó pár kutatás erdménye. ne aggódj nem dől hátra a sok "idióta " fideSS...és nem fog bedőlni az altató dumáknak ...minél nagyobb lesz a részvétel, annál valoságosabb lesz az eredmény. és annál jobban fogja tükrözni a választói akaratot.
Dr. Felipe
@tavaszi: Arról még nem hallottál hogy nem közvélemény kutatást hanem választást kell nyerni.
Amúgy 310 forint az euró. Ez is mekkora siker mi.
szablyafűrész
Köszönjük - mno ! És az időjárás milyen lesz ? Ebben talán nem meséltek...
tavaszi
@Dr. Felipe: ...hallod-e...erről tényleg nem hallottam még . ezt komolyan mondod ? hogy választást kell nyerni és nem k.kutatást? micsoda ostoba fityeszes vagyok basszus. "osztán arról hallottál -e " te nem fityeszes? hogy aki a választás évében a k.kutatást vezeti január hónapban az nyeri a választást. van egy rossz hirem a számodra : ez 89-óta igy van. ...ilyen ostobák a polgártársaink...89-óta ..moost mond meg nem szörnyű???
tavaszi
@A Tündik bündije: ...és a sor tetszőlegesen bővíthető: mszp- dk- együtt pm, - Lmp, és tudod ebben az a szép,hogy valaki valamelyiktől hányingert kap. ki mitől . Te a fityesztől..és példul az Lmp-től. kimondottan bőség zavarában tobzódunk...hányhatnék variációkban.
Dr. Felipe
@tavaszi: Hát 2002 ben sem úgy volt. Akkor is úgy volt hogy nyer a fideSS aztán mégse. Vitték is szegény bolseviktor elvtársat a Gratzi párt SZOT üdülőbe.
coyote3
Megdolgozik a pénzéért a Seggvég a "kutatásaival"...
Don Quijote
@tavaszi: Elnye no tavaszi kartárs, hát erre miért nem hablatyol valamit?

"ha 300ft felett van az euró akkor az a miniszterelnök nem alkalmas az Ország vezetésére"

Ki is mondta, na ki ??

Hát az elhízott pávatáncos...bizony bebe!!!
csikknorisz
Mert volna más eredményt kihozni a Századvég. :)
Hellcat
Századvég kutatás eredménye egy MNO cikkben :D:D:D Megint körbekérdezték a fidesz pártszékházat? :D
szablyafűrész
@coyote3: Miután már közpénz milliókban fürdik ? Muszáj neki az análtisztítás...majd azt a hirtelen legatyásodást nézd meg, ami a fidesznyik uralom után jön...az egész bagázs jó lesz közmunkásnak, ott aztán kutathatnak és felmérhetnek, ásóval, lapáttal gereblyével...
nyanya001
@Dr. Felipe: Matolcsy sikeres sikertörténete !
444.hu/2014/01/29/matolcsy-gyorgy/
Mert annyira aggódnak a devizahitelesekért, hogy szakadnának meg !
Nil
Amíg az emberek félnek úgysem mondják meg a valódi véleményüket. Majd a választásokon kiderül mennyire birka/ vagy sem a magyar nép.
szablyafűrész
@Nil: A felmérések átlagában az jött ki, hogy a megkérdezettek 1/3-a titkolta pártszimpátiáját !

Ha fidesznyik lenne a megkérdezett, akkor vajon miért titkolná ?
Don Quijote
@tavaszi: Na tavaszi kartárs látom derogál a válasz! Csak a mantráig van nagy szátok öcsisajt:DD
dr. prédikátor
Századvég?? közvélemény kutatás???ugyan már, megnézték a cubatov listát ,és
megkérdeztek max. 100 fütyiszest oszt jónapot!! Kész a kutatás!!!
Nil
@szablyafűrész: Mert ki tudja mit hoz a választás- hátha mégsem a fidesz győz - jobb a biztonság - no meg a kubatov listás sem szeretné ha állandóan zaklatnák hogy miért nem akar a fideszre szavazni megint
Nil
@tavaszi: kívánom hogy essen le végre a szemedről a hályog - persze ehhez nem ártana egy kis történelmi ismeret- persze nem abból a fajtából amit meghamisítottak, ami alapján Horthy egy szent ember- Hitlerrel együtt. JA és persze Jézus is magyar volt.
lajospapa
Megkutattam a magam (köz)véleményét. Ez jött ki: FIDESZ-KDNP 38%
Összefogás 46
LMP 5
Jobbik 11
Fentiek alapján Fidesz fog végül kormányt alakítani nyilt koalícióban a Jobbikkal, az LMP- alamuszi András támogatásával. Nem hiszem hogy a baloldalnak sikerülne győzni, de biztonságból addig mindenki menjen át ahányszor csak tud a hidakon, mert le lesznek zárva! Mert a "haza nem lehet ellenzékben" !
szjupermen
Nem értem. Ha ennyire megbukott a baloldali összefogás, akkor miért szarták tele a gatyájukat a jobboldalon?
Dr. Felipe
@szjupermen: Hát ja, ha a bukott baloldal totálisan megbukott akkor a cöfnek miért kellett százmilliókért teleszemetelni a zországot. Érthetetlen. Na meg hallani hogy a postaládáinkat is teleszemetelik újabb százmilliókból.
Desischado
Mikor a fityisz pénzeli őket súlyos közpénzekből, és az emberek közül sokan nem vallják meg, kire is szavaznak valójában, természetes, hogy a fidesz, na meg a jobbik áll a legjobban. Majd áprilisban meglátjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.