Magyarországon talán nincs olyan ember, aki ne hallott volna már az 1800 fős Felcsút 3500 fős focistadionjáról, azt viszont kevesen tudják, hogy a stadion csak a jéghegy csúcsa. A miniszterelnök kedvenc törpefaluja az elmúlt néhány évben elképesztő fejlődésen ment keresztül. Olyanon, amilyenről sok más település csak álmodozik. Összeszámolni is nehéz, hogy hány új létesítményt, épületet adtak át Felcsúton a közelmúltban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Hány borsodi falunak lehetett volna segíteni elindulni a fejlődés útján?
Hány családot lehetett volna segíteni egy kis gazdaság elindításában?
Milyen emberek laknak Felcsúton hogy ezt elfogadják- teszem hozzá érdemtelenül?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gomez
Matelcsy megmondta már régen hogy tündérországot épít a Fidesz kormány! Összejött a mesés Orbán kiskirályság az alattvalók boldogok. Igaz csak 1800 ember, de az is valami!
El is mennek szavazni!
Nil
Hány borsodi falunak lehetett volna segíteni elindulni a fejlődés útján?
Hány családot lehetett volna segíteni egy kis gazdaság elindításában?
Milyen emberek laknak Felcsúton hogy ezt elfogadják- teszem hozzá érdemtelenül?
kumming
De mi lesz ott, ha felszáll a narancssárga köd? Semmi, Patyomkin falu.
Hellcat
Ahol lakom ott 1700 körül van a lélekszám...focipálya 1 darab van egy icipici lelátóval. öltözőt most építettek újat...Új általános iskola is van egy ideje...igaz még maga az "ördög" gyuresz avatta fel tehát a fidesznek nem érdeme...több minden is szépül azóta ahhoz képest, hogy független a vezetés. Ha fideszes polgi lenne lehet már nekünk is lenne stadionunk akkor...vagy legalább épülne. Indult anno egy nő polgmestrnek de nem szavazták meg...nem is bánom...a családi portré fölött egy orbán kép volt náluk a falon.
Desischado
Hadd legyen mivel dicsekedni hazugovicsnak!
bakegya
Nem kell "rémületet" kelteni nemzeti fővárosunk ellentételezése űr-ügyén-tiltakozik felcsut "cociális gerófja,mészáros-és csőszervizes ki és bevételező akadémikus,jogtiszta oligarha.Ő csak -és a kisegítő személyzet,tette a dolgát...Atombiztos temetkezési helyet építtetett ki a "bíbópalánta" a családnak, tiborckának a rokonyoknak és de még a székelyeknek is akik ezeket nem csak sza...ták,de revansba a bukott baloldl szétrugdalására, harmadjára az orosz maffiával együtt a nyakunkba is varrják,aztán röpülgethetünk mint gólyafof a levegőben-ők meg keletről nyugatra integetnek joviális pofával mint a tejbe tök-mondván mint aki mossa kezeit"én csak egy szegény miniszterelnök vagyok".
Erre kellett a kétharmad a furmányos orbánmaffiának-lehet rizsaharcolni...felcsut -alcsutat még fényesebbre kinyalni "véresre izzadva" nem csak az orbán családnak "kötelessége"spájzolni!-hanem a borsodi cigánysornak is
Az ellenkezőjét meg bizonyítsa- aki képes rá-mondta kövér atya...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.