Mind a piaci elemzésekből, mind a határidős árazásokból úgy látszik, hogy vége kellene lennie Magyarországon a kamatcsökkentési ciklusnak, sőt, emelésre lehet szükség. Matolcsy György MNB-elnök...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hat az nagy szegyen lenne a 4 szemu gorenynek. Gozerovel hirdette a kamatvagast, erre emelni kenyszerulne? Nem, szerintem inkabb bedontik a forintot 350 fole, mint hogy beismerjek megint tevedtek.
coni
Az ország pénzügyi helyzetét rontja az évek alatt kiosztott "koki és saller".

"Azt csak úgy mondják, hogy Magyarország az EU tagja. Valójában Orbán annyira elrontotta a kapcsolatokat mind az európai, mind a nemzetközi intézményekkel, hogy ha netán bármi történik, senki a kisujját sem fogja mozdítani, hogy segítsen az adósságokban fuldokló Magyarországnak. Ellenkezőleg, csak kárörvendeni fognak. "

(moszkvai portal, 168ora.hu)
F_Viktor
Várom Eltolcsy döntését, mert, hogy hül*eségeket mond azt már megszoktam.
Ezért nem számít mit mondott az American Chamber of Commerce-nek, az a szokásos fáziskéséből, lassú gondolkodásának tudom be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.