Az adott utcák lakói szerették volna a Jász-Nagykun-Szolnok megyei városban, hogy a Kononcsenko utcát Horthy Miklós utcává, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcát pedig Wass Albert utcává nevezzék át, a képviselő-testület pedig meghajolt a népakarat előtt. A Jobbik szombati, a városba tervezett idevonatkozó akciójáról viszont a polgármester munkatársunktól hallott először.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Volt ahol a város nagy szülöttje "esett áldozatul"Wass Albert névadó nyomulásának, pedig semmi köze nincs a városhoz, csak a szélsőjobbos alpolgi ájul el tőle. Ráadásul el is felejtették megkérdezni az istenadta népet, és döntöttek, mint ahogy régi párttitkárok szoktak.
szablyafűrész
@bretagne: mindössze csak a polgármester nem tud a "népakaratról"...
bretagne
@szablyafűrész: Gyönyörű a történet, főleg aki részegen leesett a lováról (ha jól emlékszem) és elütötte a vonat.
nezelodo
Megható, az istenadta nép tizenkét órai robot után ott gajdolt fáradtan, csapzottan az önkormányzat előtt, hogy lovastengerész utcát akarnak, csendőrökkel zsidó deportálással.
Uraim! Tényleg ennyire hülyének gondolják a választóikat?
szablyafűrész
Ez most csak egy erősen elmebeteg jobbikos ötlet lehet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.