Faék Jóska meg elolvassa a hírt és elismerően bólogat: milyen ügyes ez a Viktor, saját stadiont épít, hiába a felesége is takarékos asszonyka – aztán meglengeti kétszer a nemzeti zászlót. Közben a kormány negyvenmillió forintnyi adósságot vállalt át Felcsúttól, ismerek polgármestert, aki egy kanyi adósságot sem csinált, az meg ilyenkor a haját tépi. Merthogy ebben az országban jövedelmezőbb felelőtlennek lenni, mint tisztességesen gazdálkodni. Bölcs népünk meg elégedetten szemléli a vagyonbevallásban autónélkülinek feltüntetett potentátokat – milyen szerények – majd fizeti furikázásuk árát, beleértve magánútjaikat is.

Forrás: pupublogja.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
"Arra azért jó a dolog, hogy jókat derüljünk azokon, akik képtelenek helyesen írni, képtelenek két kétjegyű számot összeadni, vagy kiderül, hogy a bevételeik nem fedezik a vagyongyarapodásukat, de ők azért magabiztosan beírják megálmodott számaikat, bízva abban, hogy akár azt is odaírhatnák, hogy "Mattolcsi hüje", akkor sem történne semmi ebben a következmények nélküli és összefonódásokkal bőven kicifrázott kis országban.
Épeszű ember egy szavát sem hiszi el a leírt soroknak, hiszen minden mértékadó becslés szerint Orbánnak százmilliárdjai vannak, ehhez képest nem erről beszélget a média, hanem Mészáros Lőrinc vagyonáról, aki nyilvánvalóan Orbán helyiérdekű strómanja."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.