Az MSZP arra szólítja fel Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy hétfőn az Országgyűlésben tartandó, a négy éves kormányzásáról szóló beszámolójában "valljon színt", mit tett azért, hogy a magyar állampolgárok továbbra is szabadon vállalhassanak munkát az Európai Unió tagállamaiban.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@gomez: Ezek csak időtöltő szórakozások mert másképp semmi értelme.
gomez
@Csizmás Kond: szerinted még hányan dogoznak feketén? Ha színt kellene vallani akkor biztos hogy Viktorunk csak szürkét mondana! Unalmas is már ez a mindent én tudok jobban, nélkülem ebben az országban nem történhet semmi duma! Egy igazi vezető megválogatja a munkatársait akikben vakon megbízik és nem az a dolga hogy Mari nénének meg Pista bácsinak mennyi lett az árbevétele a rezsicsökkentés után!!!
Csizmás Kond
@gomez: Ha elolvastad a cikket akkor létezhetetlen, hogy ne tudd ez már lejárt lemez...már Cameron sem azt vallja amit akkor vallott és sokan mások sem...ez egy kései sirató.
kiskutyauto
Lószart mama... ne csak erről valljon színt, hanem arról hogy mit tett azért hogy ebben az országban jobb legyen az élet...? Mert hogy SOKKAL szarabb, mint az ámokfutása előtt volt...hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.