Január 30-áig 132 ezer magyarországi lakcímmel rendelkező magyar regisztrált az április 6-ai választásra – olvasható a Valasztas.hu-n, a Nemzeti Választási Iroda honlapján. Az iroda szerint 110 ezer embert már névjegyzékbe is vettek. A legtöbben Romániából (61 ezer) és Szerbiából (20 ezer) fognak szavazni. A külföldön élő regisztráltak száma szerint harmadik helyen Németország áll 1265 magyarországi szavazóval. A kettős állampolgárságot.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Csak azt nem értem hogy a sok "külhoni magyar" miért pofázik bele a mi dolgunkba???Vagy talán ide akarnak települni és itt akarnak adózni???
Ha a szomszéd kutyája átugat a kerítésen elzavarom!!!
Darthon1
Ha Orbán nyer borítékolható a bozgorozás és a külhoniak köpködése!
taglo
@Darthon1: Igen szomorú lessz ,ha párszázezer szavazattal nyer orbán ,mert akkor valoban ,,feszültséget " gerjeszt az itt éllő betelepültek ,és a honi MAGYAR-ok között !
dr. prédikátor
Csak azt nem értem hogy a sok "külhoni magyar" miért pofázik bele a mi dolgunkba???Vagy talán ide akarnak települni és itt akarnak adózni???
Ha a szomszéd kutyája átugat a kerítésen elzavarom!!!
szöszmösz
Ez a másért verni a csalánnal tipikus esete. Úgy tudom a határon túli magyarok "értelmesebbjei" nem kívánnak szavazni csak a helyezkedő , sunyi bunkók.
nemsemmi
Gyanítom, hogy ez a szám a választásokhoz közeledve ugrásszerűen meg fog nőni.
Olyanok is regisztrálni fognak, akik nem is tudnak róla. Azután majd megérkeznek ezek a szavazatok a fideszre.
Biztos ami biztos!
Orbán nem szeretne ellenzékbe menni és az a gyanúm, ha véletlenül mégis az ellenzék győzne, még a TEK-et is bevetné de a hatalmat nem adná át.
2002-ben sem fogadta el a vereséget, pedig a választást ők rendezték.
Azután láthattuk a 2006-os cirkuszt. Orbán, ha kell lángba borítja az országot, de a hatalmat nem adja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.