A Paks szó nem megy át a parlament rendszerén, de az atomerőmű és az új blokkok használatával lehet írni a politikusoknak – olvasható az Origo cikkében.

Szabó Rebeka, az Együtt-PM független országgyűlési képviselője szerint nem jutnak el a képviselőkhöz azok a levelek, amelyekben szerepel a Paks kifejezés. "Zöld civil barátaim jelezték, hogy nem mennek át a tiltakozásul írt leveleik, és hogy gyanújuk szerint ez lehet a háttérben. Kipróbáltam, két teljesen azonos tartalmú levelet küldtem magamnak külső e-mail címről, és csak az érkezett meg, amiben nem volt PAKS szó" – írta a politikus vasárnap este a Facebook-oldalán.

A parlamenti levelezőrendszerben azért kezdtek kiszűrni minden olyan levelet, amiben szerepel a Paks szó, mert a Greepeace és több környezetvédő szervezet tiltakozó emailküldési kampányt indított az oroszokkal titokban megkötött atomerőmű-szerződés ellen – írja a Cink.hu.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Sokunk postaládájában viszont landolhat milliókért a sok levélszemét...
SwordFish
Miután a bajnaista-gyurcsányista trollok elkezdték szándékosan e-mailek sokaságával
eldugítani a kormánypárti politikusok postafiókjait, megértem ezt a biztonsági intézkedést.
:-))
SwordFish
@human: Nem kötelességük eltűrni, hogy a fletófanok eldugítsák a postafiókjukat.

Én se tűrném el. A demokrácia jegyében. Mert én is kiszűröm a kéretlen meg zaklató e-maileket , így ehhez a képviselőknek is joguk van.

A demokrácia nevében a balliberós pártaktivistáknak sincs joguk tönkrevágni egy netes postafiókot, úgy gondolom.
human
@SwordFish: Látod te is meg tudtad oldani a saját gépeden a kéretlen levelek szűrését. De itt arról van szó, hogy mindenkinél letiltották, ami miatt nem tudta az ellenzék arra használni a hálózatot amire az való. Te is pipa lennél, ha letiltanák a kedvenc oldalad az interneten, mert egy valakinek szúrja a szemét. Oldja meg magának a védelmet.
Nakimaga
"Nem írhatunk Paksról a képviselőknek"
--jogosnak találom,miért értenének hozzá ?
F_Viktor
@SwordFish: Furcsa tőled demokráciából oktatást hallani!

Felvilágosítalak, hogy egy képviselő ha demokráciáról beszél, akkor kutya kötelessége választóit meghallgatnia, főleg az után, hogy:
"A magyarok abszolút többsége ellenzi, hogy új atomerőmű épüljön Pakson, csak körülbelül egyharmaduk támogatja a kormány terveit. Az aggodalmak főleg pénzügyi természetűek, a többség tart attól, hogy túl sokba kerül majd a projekt. A felmérés szerint az emberek bő többsége népszavazásra bocsátaná a kérdést."

hvg.hu/itthon/20140203_Median_paksi_atomeromu_nepszavazas

Viszont ha nem akarja a népképviselet felvállalni, akkor tünjön el, mondjon le, de azonnal!

"...jelenleg még a fideszeseknek is abszolút többsége támogatja a gondolatot, hogy „döntsön a nép”."

Mi van nálatok? szétszaladt a birkanyáj? :-) Még a lengyel szélsőjobbos tesók is hirtelen büdösnek érzik rajtatok az orosz medve szagát :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.