Ma a parlament elé kerül a paksi paktumról szóló orosz-magyar külügyi megállapodás. A Fideszes többség döntése alapján az egész vitára 5 azaz 5 óra jut. Most este 7-kor el is kezdődik a miniszteri expozékkal, majd következnek a bizottsági álláspontok, ezután éjfél után elkezdődik az érdemi vita 5 órában. Az érdemi vita arról a beruházásról, amiről lényegében semmit nem tudunk, és semmilyen társadalmi vita nem előzte meg, de amit tudunk abból, orosz energiafüggőség és eladósodás következik.[...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Ha titkos, akkor a szavazás mire megy? A vita mire megy? Öregapám azt mondaná erre: vakulj magyar ne láss tót! Mire a szavazás? Hogy demokráciának látszon? Mire emeli fel a kezét igenre a kedves alulfizetett képviselő, ha nem ismeri miről van szó? És ha az van a huszadik oldal második bekezdésében, hogy aki rászavaz bekaphatja? Hova ez a sietség? Netán a köztársasági elnök koránra írta ki a választást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.