Kábítószer-birtoklás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Keleti Györgyi könyve nyomán, melyben egy olyan ellenzéki politikusról ír, aki a prostituáltak szolgáltatásainak igénybevétele mellett kábítószert is fogyasztott – írja a Magyar Nemzet.

Ellenzéki politikus után nyomoznak Keleti Györgyi könyve nyomán, aki azt írta, hogy az illető prostituáltak szolgáltatását vette igénybe, és ilyenkor kábítószert is fogyasztott – írta a Magyar Nemzet.

A lap keddi számában azt írták, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság az üggyel kapcsolatos kérdésükre annyit közölt: az V. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer-bírtoklás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

A volt honvédelmi miniszter lánya, akit prostitúció elősegítése miatt felfüggesztett börtönre ítéltek Olaszországban, könyvében nem nevezte meg az ellenzéki politikust, személyéről annyit írt, hogy gyönyörű felesége van.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nahát, legalább nem a szombathelyi kokó használattal gyanúsított suttyó után nyomoznak. Az is jobban járt volna, ha orosz nyelvizsga bizonyítványt vesz a koksz helyett, azt simán elfelejtik neki.
Desischado
Érdekes, egy ócska ribanc botránykönyvében leírt dolgok miatt, ennyi elég, hogy nyomozzanak? Akkor az ellopott mutyis pénzek után miért nem folyik ilyen buzgó nyomozás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok