Egy egykori hajléktalan férfit mutatott be az RTL Klub Fókusz című műsora, aki 600 millió forintot nyert a lottón és egyenesbe jött az élete. "Istenem, én nem kértem ennyi pénzt. Kértem egy kicsit, de ennyit nem" – erre gondolt először a lottó nyerőszámait megpillantva az a hajléktalan férfi, akinek a történetét az RTL Klub Fókusz című magazinja mutatta be kedden este. Az interjút névvel-arccal vállaló Andraschek László tavaly szeptemberben épp Pestre indult az alkoholbetegeknek tartott tréningre, amikor beugrott a lottózóba, megnézni a nyerőszámokat, ott derült ki, hogy 600 millió forintot nyert a skandináv lottón.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Istenem, én nem kértem ennyi pénzt. Kértem egy kicsit, de ennyit nem"
Úgy néz ki, hogy jó helyre került a pénz. Gratula a nyertesnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levarosbukta
Ugyan már! El is hiszitek hogy nem párszázasért ment bele ebbe az óriási átverésbe, és semmi köze ahhoz hogy felreppent a dolog miszerint az állam nyúlja le a nagy nyereményeket. Nem gyanús hogy hirtelen egy politikus, egy bűnöző, egy hajléktalan is nyert a lottón és ez nyilvánosságra is lett hozva???
verőce21
Sajnos azt kell mondjam/írjam, ki fog tartani neki 2-3 évig is a pénze! :)
modera
@tenger49: Nagyon igazad van, a magyarnál nincs irigyebb a világon.
csa-csa
@tenger49: egyetértek! úgy kirabolják mint a pinty!
és persze gratula, de mondjuk ennyi pénzből remélem csináltat egy fogsort, meg az asszonynak is ha kell!
Desischado
Én a helyében mélyen hallgattam volna, ha igaz a hír! De nem tudok szabadulni a kételyemtől, mi van, ha lekvárosbuktának igaza van?
levarosbukta
@Desischado: A mai hírek már a kirablásáról szólnak nem lehet véletlen, valahogy el kell tüntetni a nem létező milliókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.