A Simon Gábor számláján lévő több százmillió forint azonos-e azokkal a "gyanús százmilliókkal", amelyről Gyurcsány Ferenc a közelmúltban beszélt? - tette fel a kérdést Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szerdán, debreceni sajtótájékoztatóján.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Már vártam hogy mikor próbálják meg Gyurcsányt belekeverni. Hát csak egyet kellett aludnom.
Aljas fasiszta politika ez a fideSS részéről.
töky
És Kósa mikor magyarázza el, hogy hol is vannak a 20 százalékok?
Hellcat
Megy ám a jobboldali szarkavarás már rendesen :D
töky
Most mindenki bőszen simonozik, meg százmilliózik habzó szájjal a gecibb oldalon. Hát kérem ha tudnak valamit, akkor miért is nem mennek az ügyészségre feljelentést tenni? Ja hát ott tényeket kellene mondani, meg igazolni azt, hogy mire is alapozzák azt, amit mondanak ! Addig meg csak egy mocskolódás ez az egész a baloldal lejáratására. Ha nem tesznek feljelentést akkor meg őket kell feljelenteni bűnpártolásért. Undorító ez az egész politikusnak mondott faszjancsik gyülekezete. Soha nem gondoltam volna magamról, hogy elgondolkozzak azon, hogy a jobbikra szavazzak-e. Közel állok hozzá. Csak gyanítom, hogy négy év múlva ( alatt ) ők ugyanolyan sárosak lennének, mint ezek a 24 éven keresztül politikát csináló néprabló gengszterek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.