Orbán Viktor miniszterelnök szerdán kezdődő hivatalos látogatása előtt kétnapos ülést kezdett hétfőn Pekingben a kínai-magyar gazdasági vegyesbizottság.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Na most a maradék országot eladja Kínának!
tavaszi
@Mobil123: ..igy van ...eladja ...földönfutóvá tesz bennünket ...megnyeri a választást 2/3-addal...kiül a kigyótérre és végig nézi ahogy az ország éhen döglik..és Nérói kéjjel visszasétál a rezidenciájára...elkéri a biztonsági kulcsot ..lemegy paksra ..és felrobbantja az erőművet...hogy aki netán még életben van..az is pusztuljon...igy lehet folytatni azt a butaságot amit elkezdtél felkiáltó jellel irni...Mobil-Mobil...
silber13
@tavaszi: Te háborodott! Az előtted kommentelő hol kezdte a szövegét felkiáltó jellel írni?):-))))) Tényleg nem ártana, ha néhány fejész alaposan megvizsgálna, és ne csak legyintene lemondóan, mint untauglichra szokás!!:-)))
Mobil123
@tavaszi: Te roggyant ! Hol kezdtem én felkiáltójellel a mondatom?? Sehol! Te egy egyszerű tőmondatot sem tudsz leírni pontok nélkül. Igaz egy olyan valakitől nem is lehet várni mást aki egy értelmes összetett mondatott eddig egyszer nem tudtál leírni egy nyekegésedben sem. Tehát ha nem tetszik az a véleményem lapozzál öreg!!! (remélem látod hogy a mondat végén vannak a felkiáltójelek):-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.