Megérkezés Kínába. Ezzel a címmel került fel néhány kép arról, ahogy magyarország miniszterelnöke megérkezik Kínába, ahol örömmel üdvözli a tömeg, ő pedig viszont üdvözli a kilátogatókat.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Első látásra örültek neki mert elvégre félázsiai származék és hallották róla hogy
jól nyomja a rizsát . :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
"tavaszi
@bretagne: ...látom nem teljesen vagy képben : Matolcsy azért van ott mert kinának rettentő sok kihelyezendő befektetési zsozsója van...és olajsejkségek bankja után kinai bank is megjelenhet ,,,kis hazánkban. ..."

És az a vörös-kapitalista bank már kedves lesz a mi vezérünk forró szívének... De jobb ha tájékozódnak, mielőtt jönnek, hogy milyen adó várhat rájuk, ha a Vezér esetleg a Fletóval álmodik, és bal lábbal kel...
Desischado
Vajon most mit kolbászol a hátunk mögött? Újabb mutyi van készülőben? Ha eltolcsy ott van, én erre következtetek! Istenkém, nem lehetne, hogy ottmaradjanak végleg?
Vizual
Lila sál.
@Turbó Pasi: Akkor jól csinálják a bal oldalon. Ugyanis a humor az ami először reagál a társadalmi problémákra. De egy ilyen buta fideszes ezt nem tudja. Már bocs. DE tudod a "kölcsön kinyír visszajár." Ha emlékszel. :)
Yoda69
@SwordFish: Magyarorszag az idiota vezetoi miatt mindig a rossz oldalra allt. Igy volt ez az I es II vilaghaboruban, a hideghaboruban, es igy van most is.
Ez a balfek taho kivezeti az orszagot a biztonsagot nyujto Uniobol es betuszkolja a diktatura es a kommunizmus koze. Bravo, es ehhez nehany pontagyu fidesznyik meg nyalazva tapsikol is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.