Bár már 2006 óta ki lehet szűrni a fiktív kezeléseket, mégis előfordul, hogy kellemetlen meglepetés éri azt, aki megnézi, milyen orvosi - esetleg el nem végzett - kezeléseket számolnak el a TAJ-számára....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Marha jó ! Én futkározzak az után, hogy mikor, hogyan csal a doki ? Hol a bánatban vannak ez erre hivatott ellenőrző szervek ?

Találomra vegyenek ki néhány kartont és hívják fel a pácienst, részesült-e ilyen-olyan kezelésben. Oszt' jó napot !
nezelodo
Elég ha saját kezeléseidnek jársz utána, és lehet, hogy tátva marad a szád, hogy mit meg nem tettek érted egy olyan település kórházában ahol még nemhogy a kórházában, de még a megyében sem jártál.
darwin
@szablyafűrész: Nekem már jött ilyen egyeztető levél.Minden rendben volt.
Nakimaga
Amikor még átlátható volt mindenkinek és egyértelmű az SZTK kifejezés,ilyen manipulációk nem keletkeztek !
szablyafűrész
@darwin: Néhai apósom életében kétszer volt orvos keze alatt, egyszer, amikor megszületett, majd másodszor jóval később egy kajakos megfázás tárgyában, na akkor látta félszemmel a kartonját, jól teleírva. Sajnos nem kérdezte meg, hogy milyen betegségei voltak, melyekről nem tud...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.