Mintegy 110 millió forintból indul a pécsi zsinagóga belső restaurálása, valamint a pécsi és baranyai zsidóság történetét bemutató kiállítás kialakítása - jelentették be szerdán a baranyai megyeszékhelyen. Hoppál Péter (Fidesz), a pécsi önkormányzat oktatási és kulturális bizottságának elnöke a zsinagógában tartott sajtótájékoztatón elmondta: egy javarészt uniós finanszírozású, több más pécsi egyházi érték felújítását célzó program keretén belül februárban indul meg a fejlesztés az 1864 és 1868 között, Gerster Károly és Frey Lajos tervei alapján létesült épületben.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: attilagu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
De jó!! Az mellettem levő ált.iskola meg romokba .:-(
qxy
Nem tetszik, de ez van . Őket nem szabad bántani. amit ők csinálnak, az a jó.
Hála a Magyar! ! Parlamentnek. . .
silber13
Na, szép! Ahol Hipp-hopp ( hazugovics) Péter bizottsági elnök lehet, ott egyéb lidércnyomásos dolgok is történhetnek!!
qxy
Ja, de ők mindenkor, meg van engedve, még a leg felső szinten is hogy bármit mondhatnak a Magyar népről. és csinálhatnak ellene a kutya nem szagólja meg őket.
és ha kifejted a nem tetszésedet, akkor zsidó ellenes vagy.
Regös Péter, a Magyar Zsidok Vilagszovetsegenek szovivoje altal irott vers es rovid komment a magyarokrol: " Hangosak a fasz magyarok,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.