Az Átlátszó kénytelen elhatárolódni Debreczeni József DK-alelnök A Fideszes rablógazdaság című könyvétől. A kötethez (s az azt kiadó céghez) semmiféle közünk nincs. De mivel a mű tetemes része az Átlátszó, valamint egyéb tényfeltáró platformok riportjaiból készült, egyesekben az a hamis látszat keletkezhet, hogy bármilyen szinten felvállalhatónak tartjuk a könyv szellemiségét. Hát nem tartjuk annak és nem azonosulunk vele. S lentebb azt is elmondjuk, mi a baj a könyvvel. Elég sok van vele.

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/358954_a_magyar_ujsagiras_masik_szegyene

"A hosszú cikk tartalmi állításaival most szintén nem foglalkozom, remélem, megteszi más. Csak annyit jegyzek meg, hogy soha sehol, sem a médiában, sem a sajtóban, sem a könyvkiadásban nem lenne szükség szerkesztőre, ha a kisebb-nagyobb anyagokból, amelyeket szorgos médiamunkások vagy mások összehordanak, összeállna a nagy kép. Sohasem áll össze, ez a rákfenéje például az újságírói munkának. Debreczeni József nem lopott és ollózott, hanem egy másfajta minőséget hozott létre. Nyomasztó valóssággá rakta össze mindazt, aminek a hétköznapi életben, az újabb és újabb botrányok közepette, a minden csoda három napig tart világában és a hathatós ellenpropaganda következtében nem érezzük a súlyát."
gibgab
"...hogy lehet ilyen elvakultan gyűlölni egy embert? Nevezetesen Gyurcsány Ferencet? Hogy lehet minden mást, így emberek munkáját, meggyőződésük és elveik képviseletét, azaz a Galamus több mint négyéves napi tartalmainak a megítélését ennek az egyetlen indulatnak alárendelni, és azt állítani, hogy a Galamus Gyurcsány pozicionálásával volt elfoglalva? ...
...Nem, nem mi vagyunk a Gyurcsány-rajongók (ezt számos írásunkkal tudom bizonyítani): ők vannak rácsavarodva Gyurcsányra, a lehető legelvakultabb módon. Szar lehet ilyen egy-ügyűen élni. "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.