Úgy tűnik, hogy mostanra a baloldalnak elege lett a CÖF nevű szervezet ellene folyó kampányából, és válaszra készül, tudta meg az ATV. A csatorna honlapja szerint az MSZP felveszi a kesztyűt, és kiadványban leplezi le a pártot lejáratni akaró, magát civilnek nevező szervezet vezetőinek múltját.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vajon miert megy az a napra, akinek vaj van a fejen? Azert Bayer, Bencsik, Fricz elegge exponalt szemelyek (szemelyiseguk az nincs, mert ahhoz legalabb egy pici IQ es egyeniseg is dukalna), ahhoz, hogy most a COF partatlansagarol handabandazzanak, mert ezt csak a 90 eves nagyon hulye nyugdijas veszi csak be...(lasd Savazos Bacsikat, Kezcsokolo Orzse nenit, meg a tobbi elhomalyosultszemut,...)
mariaberta
Itt lenne az ideje a visszavágásnak, legyen már végre a baloldalnak is polgári köre,- arra az esetre, ha mozdulni kell-, toborozzon a "Magyar Csapat"-nak megfelelő mondjuk hungária-csapatot, vagy bármilyen más nevűt, és ne hagyjuk ki a CÖF-nek megfelelő Munkás-civil vagy akármi nevű -lehetnek benne lengyelek is- csoportot, hogy azok a szegény fideszesek ne érezzék azt, hogy egyedül vannak az országban.
Na és mit szólnátok ha a mozdulásra egy más fajta csapatot szerveznétek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.