Rendben lezajlott Vona Gábor és Nukovics Tibor képviselőjelölt esztergomi lakossági fóruma péntek este, melyet az N1TV élőben közvetített. A tüntetők felsültek. A péntek este háromnegyed nyolckor kezdődött lakossági fórumon Nukovics Tibor helyi országgyűlési képviselőjelölt mutatkozott be elsőként, aki frissen végzett közgazdászként a Jobbik gyakornoki programjában került a párt közelébe. "Gyári munkásként tudom, milyen gondokat kell az embereknek leküzdeniük" – mondta arról, miért döntött amellett, hogy tudásával a nemzeti pártot szeretné erősíteni. Nukovics Tibor a közbiztonság erősítését és a város gazdasági fellendítését nevezte elsődleges céljainak.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

moiszikf
Ha jól látom, egy "náci" sem prüszkölt a helyszín miatt. Vajon az ellentüntetés szervezői eljönnének velem misére?
verőce21
Már Rákosi elvtárs is megmondta: Kilencmillió fasisztával kell felépítenem a kommunizmust! :)
hetöndöe
"Szerintük tényleg majdnem egymillió ember náci Magyarországon? Ugyanis csaknem ennyi ember szavazott már négy éve is a Jobbikra. Kitért a holokausztra is: Erről úgy vélekedett, hogy mindenkit sérelmek "

Ez ám az ótvaros hazugság teteje.
Még hogy 1 millió,Gáborka hányas voltál matematikából?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.