Egy nappal Orbán Viktor évértékelője előtt Gyurcsány Ferenc is megtartotta a magáét. "Gazemberezte" Orbán Viktort, szerinte a miniszterelnök Keletre megy, de Nyugaton "tartja a markát", mentegeti a megszállási emlékművel Radnóti Miklós gyilkossait. Gyurcsány önkritikát is gyakorolt, szerinte a baloldal is azt gondolta korábban, gyorsan meg lehet változtatni az országot, pedig szerinte "Kádár népe" inkább jólétre vágyott, kevésbé a szabadságra. Mesterházy Attila is megjelent a rendezvényen, akit Gyurcsány "Magyarország következő miniszterelnökeként" köszöntött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Gyurcsány azért nagyon messze van Kádár népétől.
1magyar
@miazavalami: Ezt ő is belátta, de nem is azt akarja,hogy jöjjön vissza az az idő, hanem a nyugati életszínvonalat szerette, szeretné felvenni a magyarokkal.
miazavalami
@1magyar: Jóvanmánna! Azt elismerem , hogy orbán ellenzékben nagyobb pszichopata volt mint most. Gyurcsánynak, és a többi volt miniszterelnöknek olyan ellenzékkel szemben esélye sem volt. Sajna most is ez várható , ha Orbán elveszti a választást. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.