A Demokratában megjelent 2007-es interjúban az ellenzék akkori vezére arról beszélt, hogy micsoda irtózatos veszélyt jelent Magyarországra az oroszok gazdasági terjeszkedése – írja az Index.

"Magyarországot az a veszély fenyegeti, hogy visszasorolják az orosz érdekszférába. Most ez nem katonai megszállást, hanem gazdasági érdekszférába sorolást jelenthet. A kormány ezt a veszélyt vagy nem érzékeli, vagy nem aggasztja, sőt mintha elő is segítené ezt a veszedelmes folyamatot. Az elkövetkező években az energiafüggőség kulcskérdéssé válik, és olyan hol nyílt, hol titkos megállapodások köttetnek, amelyek Magyarországot Oroszország előretolt gazdasági bástyájává tehetik. Tegyük világossá: nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni" – szól a részlet.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
Szerintem fél most is,azért bujt Putyin seggébe!Azt hiszi ott nem éri szilánk..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@yazo64: Itt azt mondta "..nem a kormány biznisze.." Most még is csak az!! Fanok megnézhetnétek a filmecskét azt lehet fröcsögni hogy ezt is "Gyurcsány mondta" és az ott nem a vezíretek aki ugat.
Tehát akkor puccsot hajtott végre a vezíretek. (ő mondta tehát nincs kibúvó!!!)
Mobil123
@nyanya001: Már csupa csula a feje:-)))))
Desischado
Azért van az atommutyi, meg a pálfordulás, mert nagy hasznot remél! Putyin úgyszintén! Mondtam már, hogy ő nem az az alak, aki elfelejtené Vasgerinc viktátorovics hazugovics szövegeléseit! De paktumot köt vele, mert neki is megéri! Mi meg szívjunk!
kukac50
Most még jobban fél, azért köt az országot 95% adósságra növelő üzletet.
bukfenc
@bakegya: február 14., 17:41

Ahogy írod, - úgy igaz!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.