Orbán Viktor az elmúlt negyedszázad legrosszabb magyar miniszterelnöke. Még csak nem is a rendszerváltás óta a legrosszabb. Kifejezetten igazságtalanság lenne, ha megfeledkeznénk a korábbi évekről, szembeállítva például a demokratikus átmenetben kulcsszerepet játszó Németh Miklóssal. Miközben a kormány és a Fidesz bérciviljei önfeledten „elmúltnyolcéveznek", ideje észrevenni, hogy az elmúlt négy év hová juttatta Magyarországot: Európa szégyenpadjára. Lakosainak óriási tömegeit koldusbotra. Nagyjából félmillió honfitársunkat meg tartósan külföldre – de nem nyaralni, hanem dolgozni.

Orbán Viktor országában mindig „majd" jó lesz élni. Nem sikerült egymillió munkahelyet teremtenie – de mint most ígéri, majd fog 300 ezret, 2016-ra. A recesszióból sikerült ugyan kihozni, de tartós növekedési pályára nem sikerült állítania a gazdaságot. Mindenesetre azt ígéri, „majd" két-három év múlva. Nem sikerült bizalmat ébreszteni a befektetőkben, de „majd" jönnek a kínaiak, oroszok, olajsejkek, ők biztosan látnak majd fantáziát egy olyan gazdaságban, amelynek adatai nyomán a németek, amerikaiak, svájciak csak hümmögnek és ingatják a fejüket. Az iskolarendszer ráomlik gyerekeinkre és tanáraikra, az egészségügyi rendszer maga alá temeti az orvosokat, ápolókat és a betegeket, de majd, egyszer, a jövőben jobb lesz. Ez az örökös jövő idő rossz emlékeket ébreszt a világnak ezen a táján.

Mesterházy Attila írása a Vasárnapi Hírekben >>>

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
geo
Csőrikére se szavazok. Hiába bohócozik.
tavaszi
február 16-iki cikk mit keres már itt ...nincs téma???
nahát
@tavaszi: Elterelés a simon és zusi ügyekről! Nagyon kínos már a balfanoknak ami a maszop körül történik!
kopeba
Igaza van, kíváncsi vagyok mikor lép fel Atika , Fletóval előadhatnának egy közös számot .
perfekt
Ne cirkuszolj már, fletó éppen most csinál bohócot belőled:))
spu00
Ez a baj a Mesterházyval, nem néz körül csak vagdalkozik, s csodálkozik, hogy egyre rosszabb az elfogadottsága. Ha elolvasná a Financial Times cikkeit, mely szerint jelenleg a 10 legjobban ajánlott befektetési terület M.O és Budapest a 3. a javasolt városok között, akkor mást találna ki, de hogy így szembe hazudjon az embereknek, az már kétségbe ejtő.S teszi ezt egy olyan újság akinek nem volt kedvence a jelenlegi kormány, de hát ez egy nemzetközi felmérés, s azt már nem lehet csak úgy meghamisítani. Nem de bár? Az emberek már 1988 óta mentek már ki nyugatra dolgozni.Érdekes a 8 év alatt elbocsájtott 10.000 pedagógus, a bezárt kórházak elbocsájtott dolgozói itthon pancsoltak a segélyekben és éltették az aktuális kormányt. Próbáljanak már valami elfogadhatót hamisítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.