A „szabadságharcos" retorikától teljesen eltérő módon beszélt Orbán Viktor európai uniós nagyköveteknek egy zártkörű reggelin még tavaly év végén – tudta meg a hvg.hu több, egymástól független forrásból is.

Úgy tudják, az apropó hivatalosan a januártól induló görög uniós elnökség volt, de a megjelentek elsősorban arra voltak kíváncsiak, milyen tervei vannak Orbán Viktornak a következő kormányzati ciklusra. Diplomáciai forrásaik szerint ugyanis több képviseleten már nagyjából biztosak benne, hogy a Fidesz újrázni fog az április 6-i választásokon. A beszélgetés több mint két órás volt, és egy résztvevő szerint Orbán Viktor „nagyon dinamikus és nyitott volt, bármilyen témáról szívesen beszélt".

Azt írják, a Fidesz „szabadságharcos", „Brüsszellel kell megküzdenünk"-jellegű, „belső fogyasztásra" szánt retorikájához képest Orbán Viktor olyannyira uniópárti volt a rendezvényen, hogy az több résztvevőt meglepett. Információik szerint a kormányfő arról beszélt: a magyar kormányban mindenki tökéletesen tisztában van vele, hogy Magyarország helye az EU-ban van, hangsúlyozta, hogy soha, sehol nem merült fel az esetleges kilépés gondolata sem

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Következő lépés: "az unión kívül is van élet" projekt megvalósítása...a végső cél Ázsia, illetve fél-Ázsia...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Várjunk még !!Majd a választások után lehet hogy más lesz a helyzet !!Csak menjen el mindenki és jól gondolja meg hogy hova tesz x-et !!
Desischado
Egy kis pálfordulat, csak egy kis pávatánc! Ilyen hazug, sunyi, két-sokszinű rabló féreg még nem volt hatalmon ebben az országban, mint a hazugovics viktátorovics! Hogy fényeskedne már neki egy helyeske gumiszoba Grazban!
DR Eric CARTMEN
Már tudja 7.-én mikor rendel a grazi prof???
kukac50
Nekem azt súgta,hogy a következő párt vezérrel megtanítja a pávatáncot hátrafelé.
Meine Ehre heisst Treue
Sajnos nem azt, amit szeretnék és hasznos lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.