A „szabadságharcos" retorikától teljesen eltérő módon beszélt Orbán Viktor európai uniós nagyköveteknek egy zártkörű reggelin még tavaly év végén – tudta meg a hvg.hu több, egymástól független forrásból is.

Úgy tudják, az apropó hivatalosan a januártól induló görög uniós elnökség volt, de a megjelentek elsősorban arra voltak kíváncsiak, milyen tervei vannak Orbán Viktornak a következő kormányzati ciklusra. Diplomáciai forrásaik szerint ugyanis több képviseleten már nagyjából biztosak benne, hogy a Fidesz újrázni fog az április 6-i választásokon. A beszélgetés több mint két órás volt, és egy résztvevő szerint Orbán Viktor „nagyon dinamikus és nyitott volt, bármilyen témáról szívesen beszélt".

Azt írják, a Fidesz „szabadságharcos", „Brüsszellel kell megküzdenünk"-jellegű, „belső fogyasztásra" szánt retorikájához képest Orbán Viktor olyannyira uniópárti volt a rendezvényen, hogy az több résztvevőt meglepett. Információik szerint a kormányfő arról beszélt: a magyar kormányban mindenki tökéletesen tisztában van vele, hogy Magyarország helye az EU-ban van, hangsúlyozta, hogy soha, sehol nem merült fel az esetleges kilépés gondolata sem

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Következő lépés: "az unión kívül is van élet" projekt megvalósítása...a végső cél Ázsia, illetve fél-Ázsia...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szablyafűrész
Következő lépés: "az unión kívül is van élet" projekt megvalósítása...a végső cél Ázsia, illetve fél-Ázsia...
bakegya
Hogy nem ragad össze a szája ettől a sok bacitól amit ránkköpköd,a helyett, hogy a saját taknyával együtt takarodna már el ez az elmeháborodott.
A baltás visszatelepítése nem volt az étlapon?Mert ugye mindenkit aki nem fontos EMBERKE nem vihet el a leukémia a spontán atommaghasadásos istennyilával együtt?
dömdödöm
Ez már nem is kettős beszéd hanem 3-as ,4-es ,5 -ös ,6-os . Mindenhol mindenkor és mindenkinek mást mond . Szándékos bel és külpolitikai és diplomáciai megtévesztés ,minél nagyobb káoszt teremt annál valószínűtlenebb hogy ki tudják számítani mikor mit fog csinálni . Veszélyes politika főleg a piaci szereplőkre a külföldi és magyar befektetőkre nézve egyaránt mert teljesen kiszámíthatatlan előre akár hónapokra is mi fog még történni . Ez a véleményem úgy hogy nem értek a politikához de szeretem a focit . Reál Madrid szurkoló vagyok Újpest drukker helyett úgy hogy gőzöm sincs hol van Madrid :-)
lópicigáspár
Ez olyan Öszöd II! Csak sokaknak nem ér el az agyáig!
A Tündik bündije
Mit tesz? Remélem kivesz egy grazi öröklakást.
Hellcat
Mr. Seggszáj kalandozásai folytatódnak.
soper
Elvonul Graz-ba. Már várja a gumiszobája.
mariaberta
Gondolom elmegy azeri barátaihoz, vagy talán Kínába, végső esetben bebocsájtást kér Putyin pajtástól, de minden esetre keletre vándorol mert csak ott van élet, az igazi és neki való. Én itt maradok családostul még akkor is mint megmondta a nagyvezír, hogy az EU-n kívül is van élet. Hát csak élvezze.
pbalage
pajszervasakat előkészíteni, mert az egész országot el kell tolni Pakisztán mellé, vissza a vezér rokonaihoz.
Dr. Felipe
Gondolom minden nap beveszi a gyógyszereit amit az orvos felírt neki.
Brother Louie
"Orbán Viktor olyannyira uniópárti volt a rendezvényen, hogy az több résztvevőt meglepett."

Biztos a másik "énje" volt ott a Debil Manónak. Azért okozott meglepetéseket.
mate03
Azt mondta év értékelője végén fújjátok meg a kürtöt nyergeljetek indulunk.Hová te szerencsétlen Etel közbe?
gazdag dezső
Várjunk még !!Majd a választások után lehet hogy más lesz a helyzet !!Csak menjen el mindenki és jól gondolja meg hogy hova tesz x-et !!
Desischado
Egy kis pálfordulat, csak egy kis pávatánc! Ilyen hazug, sunyi, két-sokszinű rabló féreg még nem volt hatalmon ebben az országban, mint a hazugovics viktátorovics! Hogy fényeskedne már neki egy helyeske gumiszoba Grazban!
DR Eric CARTMEN
Már tudja 7.-én mikor rendel a grazi prof???
kukac50
Nekem azt súgta,hogy a következő párt vezérrel megtanítja a pávatáncot hátrafelé.
Meine Ehre heisst Treue
Sajnos nem azt, amit szeretnék és hasznos lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.