A múltkor az ATV-n, most a Klubrádión tett be egy technikai hiba a Gyurcsány-interjúnak. Ezúttal 5 perccel a beszélgetés kezdete után megszakadt az adás, és csak egy órával később, az interjú végén jött vissza.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Ilyen véletlenek nincsenek. Ezeket a hazaáruló orbánmaffia szervezi nyilvánvalóan. A választási iroda "véletlen" adminisztrációs hibája is... átlátszó szánalmas és röhejes ami megy abszurdisztán-orbanisztánban... szégyellem hogy magyar vagyok és undorodom tőle...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
@amaramaistanna: Pisztolyt nyomnak a fejedhez, hogy akaratod ellenére Gyurcsányt nézd/hallgasd ?
Dr. Felipe
@kiskutyauto: Hát ez a modern ÁVH. A miniszterelnökségen a III/III as ügynökök és tartótisztek nyomkodják a megfelelő gombokat. Ennyi.
Dr. Felipe
@amaramaistanna: Egyszerű ám a megoldás. Ne nézd Ferencet hanem hallgasd bolseviktor elvtárs esti meséit.
kamazuka
Gondolom az ellenzékhez is van közeli tv,ill rádió csatorna.Miért nem oda hívják meg a kérdezőt.A technikai baki küszöbölhető.
amaramaistanna
@Dr. Felipe: Azért mert nem kedvelem Fletó demagóg dumáját,nem jelenti,hogy téged idézve a " bolseviktor elvtárs esti meséit"kedvelném.Nekem Fletó és a mentálisan sérült Orbán se tud újat mondani.Mindkettő egy kommunikátor ,természetesen Orbán az akit semmi esetre se becsülök semmire 1989 óta!Jobban járt volna Magyarország,ha mindkettő színésznek áll.Én a nyugodt higgadt,hiteles beszédet ,melynek tartalma is van kedvelem.Ezek közé meglátásom szerint ,nem tartozik se Orbán,se Gyurcsány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.