A térdkalácsa is megrepedt állítólag annak a lánynak, akire egy hatfős csoport támadt hétvégén a budapesti bulinegyedben – számolt be a Bors. A 23 éves fiatalt minden ok nélkül a hajánál fogva a földre húzták és ütni, rugdosni kezdték, később a lány segítségére siető barátját is megverték.

A TV2 szerint a lány egy koncert után egy másik szórakozóhelyre tartott a barátjával, amikor az állítólag részeg és bekábítószerezett banda tagjai leteperték és megverték. Mire kiértek a rendőrök, a támadók eltűntek. Az esetről a lány megverése után készült a fenti videó, amin a verekedős társaság a lány barátját lökdösi, ököllel üti, és szidja.

"Nem nagyon emlékszem, mi történt ezután, de szemtanúk szerint kirúgták a lábamat, majd a földön rugdostak, a fejemet pedig beleverték a betonba. Elrepedt a térdem, agyrázkódást kaptam, a fejemen és a testemen is zúzódások vannak" – magyarázta a Borsnak a kórházi ágyán Erika. A bántalmazás után a társaság egy másik tagja kezdte el ököllel ütni a lány barátját. Neki teljesen feldagadt az arccsontja, az állát pedig össze kellett varrni. A lány azt mondja, sokkot kapott, így nem is vette észre, milyen súlyosan megsérült a lába.

A felvételt, amelyet már több, mint 84 ezren néztek meg, egy szemtanú készítette percekkel az eset után. A Tolvajkergetők nevű Facebook-csoport tudni véli az elkövetők kilétét. A rendőrség az ügyben garázdaság miatt indított eljárást.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Én nagyon rossz kölyök voltam, sokszor kerestem a bajt, csak brahiból, aztán katonaság, munka, család. Most pedig nagyon szeretek esténként sétálni az asszonnyal. Jajjj úgy várom a szívem mélyén, hogy egy olyan akkori magamfajta megszólítson, belénk kössön! És hiába várom...! Piszkosul megverném, csak úgy nosztalgiából és szórakozásból. Anno 4-5 ilyen bátor részeg csávót lazán bevállaltam egyszerre, tudva, hogy én jövök ki belőle jól... mit mondjak egy-két ilyen nyikhaj most is jólesne, de basszus kikerülnek! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
@dömdödöm: ma, 10:38

Hát igen, a -bekamerázás...
De mi van, ha a sötétben megy a bunyó, a zsebelés, rablás??

Megelőzés??
Na az csak duma...

Ha beszólsz telón a yardra, hogy nem sokára bunyó lesz, az az első kérdésük. - folyik e a vér?, mert, ha nem akkor ők sem tudnak mit csinálni!!

Nem egy hasonló cikkre sok sok kommentet írtam, a közbiztonság hiányáról...

Ha a don pintérnek elkapnák ott a lányát (kettő van neki), egyből csodálatos lenne ott minden, sarkonként 5 rendőrrel...

A "hétköznapi emberek, fiatalok "pusztulása" nem számít, ezek a velejükig cinikus közméltóságok (cincér, orbánc, stb) süketek a nép szavára!

Undorító férgek, ja, és -legfőbb érték az ember!!
keresztapa
@bukfenc: Legfőbb érték az a Pénz amit az ember előtt lebegtetnek,elcsábítva a pénz hatalmával, az ember csak követi!
csa-csa
@lópicigáspár: helyettem is verd szarrá az ilyen tetves bagázst!
szjupermen
@Senara: Köszönet. Remélek lesznek, akik megkeresik.
szjupermen
@lópicigáspár: Közelebb laknék, sétálhatnánk esténként együtt. Hasonlóak a vágyaim.
darwin
@Senara: És ez fiú,vagy lány?Ha már ilyen szépen elnevezték?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.