Most, hogy újra szóba került a miniszterelnök-jelöltek vitája, átnéztük ezek történetét. Arra jutottunk, hogy a Fidesz „rugalmas” álláspontját majdnem mindig a helyzete határozta meg.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@JAJMÁR: majd a kislétszámú parlamentben...a z összezsugorodott párszem baloldali képviselő elött ---lehet kérdezni. ...addig tessenek felkészülni...és az uj házszabályt bemagolni...nem lesz cirkuszaréna a következő parlamentben az biztos.
miazavalami
@tavaszi: Miért gyerekes? Arra akart @nyanya001: utalni hogy Orbán skizofrén.
silber13
" Ott leszek! " Aztán fel a nyúlcipőkkel, és meg sem állni Grazig, a biztonságos menedékig.
Senara
Ott lenne most is Orbán bán csak ,( Kósa Lajcsi után szabadon ) írásban előre kéri a kérdéseket amire akar majd válaszol . Ja és adás (le) kapcsolója kéznél kell , hogy legyen .
silber13
Ez ám a magabiztosság, a " találkozunk Philipphinél" elszántsága, ! Csak ez az elszánt offenziva, terve nehogy riadt retirálásba torkolljék!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.