Sólyom Lászlónak évtizedes bűnöket rótt fel a Reális Zöldek Klub a volt köztársasági elnök paksi bővítést bíráló előadása miatt. Sólyom egy személyben elzárta a víztől Magyarországot, és most a fénytől is meg akar fosztani minket, sőt mindannyiunkat el akar pusztítani - írta a klub elnöke.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha nem lenne mas alternativa az atomeromuvon kivul a "feny" gyartasaram akkor TALAN meg igaza is lehetne ennek a kocos kis klikknek,... De ha mar ennyire loszemuvegesek, akkor csak arra a kerdesre valaszoljanak, mi lesz a tovabbra is sugarzo hulladekkal? Ok fognak az urantemeto kozeleben csaladi hazat venni? Vagy csak a pofajuk jar?
kiskutyauto
Reális zöldek... hát persze-persze... Ezek is nyilván valami bér-orbáncsicska cseléd senkiházi hazaáruló náci seggnyalók...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.